neluelectron Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 trebuie curatata claviatura ,vazut daca functioneaza amplificatorul, am reparat multe radiouri pe lampi cind lucram la coop prin 1978,merge pus si fir de pescuit .... Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 (editat) Merge fir de pescuit,ca asta folosesc și eu când mai vine la reparat câte un radio(rar de tot......)cu sfoara ruptă,dar la acest aparat ca să nu i se piardă originalitatea este bine de pus fir chirurgical. Editat Februarie 28, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
validae Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Am unit topicul cu cel deschis deja aici. Succes în recondiționarea aparatului ! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Eu n-am avut treaba cu aparatele pe lampi exceptand cazul despre care am scris mai sus dar tin minte ca am putut sa scot lampile de pe placa doar tragand umpic de ele cu mana.Sa inteleg ca nu se lipesc ci doar se introduc in gaurile placii? Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Pe placă există lipit un soclu,in care este introdusă lampa. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Da,ai dreptate dar n-am desfacut aparatul chiar acuma recent si fiind singurul (cel putin deocamdata) din aceasta categorie cu care am avut de a face...Tin minte ca singurele componente din acel aparat pe care le-am intalnit si in aparatele moderne de astazi au fost condensatorii ceramici dar stiu sigur ca nu a mai umblat nimeni in el pana sa o fac eu deoarece a fost povestea cu rezistenta aceea diferita de restul in aparatul radio din titlul topicului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum