Vizitator Gabriel Sorin Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 cred ca totusi ceva imi scapa si nu stiu ce anume Link spre comentariu
Dan57 Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Ce piesa este cea marcata in imagine? Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 (editat) Nu ştiu ce să zic...cablajul e executat bine,îngrijit...Totuşi pote fi pe undeva ”o punte” foarte subţire...sau poate doua fire de la display să facă scurt...mai ales că ai folosit fire liţate şi e posibil ca un fir să nu fi intrat în gaură(de pe cablaj) şi să facă scurt ...trebuie verificat firele în cele două părţi la cablaj şi la display(ambele părţi)...(dar e cam greu ...având în vedere că le-ai întărit cu plastic topit) Editat Decembrie 20, 2016 de elmar Link spre comentariu
Vizitator Gabriel Sorin Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Ce piesa este cea marcata in imagine? bobina Link spre comentariu
The_Reaper Postat Decembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Verifica daca atmega este programat cum trebuie, verifica daca fusebitii sunt ok,Schema si hexul sunt functionale. Dan57, acolo ar trebui sa fie o bobina de 10uH, Link spre comentariu
Vizitator Gabriel Sorin Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 (editat) Am gasit problema , aveam doua fire inversate la display , multumesc @elmar Eram asa mandru (dupa ce am citit zeci de pagini de net ) cum se programeaza , cum setez fusebiti , etc , etc , am omis un lucru banal 2 amarate de fire inversate ... Editat Decembrie 20, 2016 de Gabriel Sorin Link spre comentariu
Dan57 Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 E bine cand totul se terminacu bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum