The_Reaper Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 (editat) Salutare, postez aici pentru eventualii doritori un voltampermetru dublu cu atmega 8. Atasez aici toate fisierele plus cateva poze cu el in functiune. Nu am testat decat tensiunea pe un singur canal din lisa de piese. Voltmetru ampermetru dublu cu atmega 8.rar Editat Februarie 27, 2016 de The_Reaper Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 (editat) Buna seara. Cu ajutorul lui @The_Reaper,care mi-a dat ceva sfaturi,am reusit sa imi construiesc acest V,A-metru. Cateva poze: Aparatul este foarte precis si util pentru cine doreste sa isi faca o sursa de tensiune dubla. Editat August 6, 2016 de florinmarinoiu Link spre comentariu
dany_cta Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Frumos proiectul, se poate mari voltajul pana la 50v ? Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Frumos proiectul, se poate mari voltajul pana la 50v ? Nu am incercat.Tensiunea maxima cu care am probat a fost de 24V. Voi face probe si voi posta. Link spre comentariu
dany_cta Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Ma interesa teoretic, nu sa scoti acum fum din circuit ca sa vezi pana unde rezista. Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Nu cred ca va scoate fum la 32V... Din ce am citit in documentatie,se pare ca este facut,din soft,pana la 30V si 10A. O sa incerc sa ii bag putin peste 30V,sa vad ce se intampla. Link spre comentariu
peace Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 (editat) Are cineva fisierul bas? As vrea sa modific ceva in soft. Editat Octombrie 8, 2016 de peace Link spre comentariu
peace Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Nu are nimeni? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 De ce nu il contactezi pe initiatorul topicului? Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 (editat) Daca era proiectul lui ma indoiesc ca punea schema luata de pe net in ruseste ... sanse spre zero de cod sursa . Intrarile ADC mai au nevoie de un condensator spre masa de circa 100nF , sa nu va mirati ca asa cum e nu e destul de stabila indicatia . Editat Octombrie 10, 2016 de Depanatoru Link spre comentariu
The_Reaper Postat Octombrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Salut, proiectul nu imi apartine, eu l-am preluat de pe un site rusesc si l-am construit pentru mine. Codul sursa nu il am. Link spre comentariu
Vizitator Gabriel Sorin Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 salut , mai trebuie bibilit pe undeva ca imi afiseaza doar patratele. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 I-ai reglat contrastul afisajului? Link spre comentariu
Vizitator Gabriel Sorin Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 da , dar degeaba , am incercat ambele hex-uri , am schimbat si atmega , nici o schimbare, aceleasi patratele. folosesc atmega8-16pu , sa fie oare o problema ca au mai fost programate inainte si nu sunt noi , sau nu conteaza? Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 (editat) Verifică bine cablajul să nu ai scurt între trasee...eu am păţit aşa...şi era un scurt invizibil cu ochiul liber ...după ce l-am luat la ”puricat” cu o lupă puternică sub lumină bună...l-am găsit ! Nu am construit acest volt metru...deci nu pot spune că softul e în regulă...asta ţi-o poate spune doar cel care l-a construit ... folosesc atmega8-16pu , sa fie oare o problema ca au mai fost programate inainte si nu sunt noi , sau nu conteaza? Dacă i-ai setat fusebits aşa cum este indicat ...eu zic că nu ar trebui să fie probleme . Editat Decembrie 20, 2016 de elmar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum