vl78stc Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 salutare acest tv functioneaza ok numai ca imaginea este ca cea din poze ,adica o pata in partea dreapta sus de culoare mov sau verde....se schimba in functie de program si as dori un sfat,am schimbat PTC,si refacut lipituri in zona video tub multumesc img host img hosting upload png http://postimg.org/image/dmt56dfqh/ http://postimg.org/image/eph5bp0f9/ Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 Dacă functionează demagnetizarea,nu rămâne decât o singură variantă:televizorul a fost trântit,si masca este deformată. Link spre comentariu
radu72 Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 (editat) La cum arata imaginile...daca ai facut o demagnetizare fortata si tot asa arata dupa prima poza zici ca.i masca deformata(tub lovit),daca te uiti la celelalte poze...inele de convergenta,deflexie putin scoasa...cred ca niste magneti plasati unde trebuie rezolva problema in cazul unui tub lovit! Editat Februarie 27, 2016 de radu72 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 (editat) Dacă functionează demagnetizarea,nu rămâne decât o singură variantă:televizorul a fost trântit,si masca este deformată. Corect , dar clientul ,, se jura ca nu fura '' Editat Februarie 27, 2016 de dan-a2 Link spre comentariu
radu72 Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 Daa..si inainte de a.l aduce se vedea bine!Sa stricat pe masa la atelier! Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 Trãntit?Nu domne',numa' cât o "chicat" oleaca de pe masa Link spre comentariu
vl78stc Postat Februarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2016 (editat) multumesc,am gasit si cablaj fisutat si spart,initial tv funciona cu cursa inversa si dupa relipire a revenit la normal dar cu defectul prezentat mai sus, cred ca a capacul a fost fortat ca am gasit si aici prinderea cu surub in capac rupt,deci domilor 100 de puncte a fost trintit de client sau fortat capacul si a fisurat placa,eu l-am primit asa si am vazut ca a fost umblat la el stima dom.Tabacaru Andrei pentu sfat,am sa incerc sa vad mai departe multumesc tuturor Editat Februarie 27, 2016 de vl78stc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 incearca sa centrezi deflexia eu cred ca sa miscat de la locul ei si daca nu-si revine,atunci tub lovit cum spun si colegi mai sus Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Lasa deflexia in pace ca nu are treaba cu defectul.Bobina de demagnetizare nu e intrerupta?Daca e ok atunci kaput ecran Link spre comentariu
neluelectron Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 schimba PTC-UL cu unul bun,trebuie sa mearga, daca nu o fi lovit tubul ... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Lasa deflexia in pace ca nu are treaba cu defectul.Bobina de demagnetizare nu e intrerupta?Daca e ok atunci kaput ecran si daca a fost inainte la alt meserias si ia schimbat deflexia si nu ia strins surubul bine, si de la cazatura sa se fi miscat Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Nu se manifesta asa. Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Ai umblat cumva la magnetii de corectie de pe gatul tubului? pentru ca in pima poza convergenta este acceptabila,cel putin in partea de jos , iar in a doua poza este dereglata. Pe magnetii de corectie (daca are) este trasata o dunga cu vopsea in partea de sus, incearca sa o refaci prin ajustarea magnetilor.Magnetizarea (daca a fost lovit) o remediezi,cum a spus si colegul Radu72prin plasarea de mici magneti prin tatonare. Link spre comentariu
naetv Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 magnetii de pe gitul tubului si bobina de deflexie miscata se manifesta la fel pe tot ecranul aici - tub magnetizat sau cazut Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 mai baieti sa intelegeti si voi in prima poza nu a miscat aparatu foto in a 2 si a 3 poza a avut emotie si nu a mai facut pozele corecte Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum