Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sasiu 11ak30 imagine

vl78stc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

6

• vl78stc

5

• adydep

5

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La cum arata imaginile...daca ai facut o demagnetizare fortata si tot asa arata dupa prima poza zici ca.i masca deformata(tub lovit),daca te uiti la celelalte poze...inele de convergenta,deflexie putin scoasa...cred ca niste magneti plasati unde trebuie rezolva problema in cazul unui tub lovit!

Editat de radu72
Link spre comentariu

Dacă functionează demagnetizarea,nu rămâne decât o singură variantă:televizorul a fost trântit,si masca este deformată.

Corect , dar clientul ,, se jura ca nu fura '' :rade:

Editat de dan-a2
Link spre comentariu

multumesc,am gasit si cablaj fisutat si spart,initial tv funciona cu cursa inversa si dupa relipire a revenit la normal dar cu defectul prezentat mai sus, cred ca a capacul a fost fortat ca am gasit si aici prinderea cu surub in capac rupt,deci domilor 100 de puncte a fost trintit de client sau fortat capacul si a fisurat placa,eu l-am primit asa si am vazut ca a fost umblat la el

stima dom.Tabacaru Andrei pentu sfat,am sa incerc sa vad mai departe 

multumesc tuturor

Editat de vl78stc
Link spre comentariu

Lasa deflexia in pace ca nu are treaba cu defectul.Bobina de demagnetizare nu e intrerupta?Daca e ok atunci kaput ecran

si daca a fost inainte la alt meserias si ia schimbat deflexia si nu ia strins surubul bine, si de la cazatura sa se fi miscat 

Link spre comentariu

Ai umblat cumva la magnetii de corectie de pe gatul tubului? pentru ca in pima poza convergenta este acceptabila,cel putin in partea de jos , iar in a doua poza este dereglata. Pe magnetii de corectie (daca are) este trasata o dunga cu vopsea in partea de sus, incearca sa o refaci prin ajustarea magnetilor.Magnetizarea (daca a fost lovit) o remediezi,cum a spus si colegul Radu72prin plasarea de mici magneti prin tatonare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări