laur82 Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 (editat) Pe el scrie si 3faze 380/220v si ma jos scrie si o faza de 220v in triunghi. Editat Februarie 28, 2016 de onoselaurentiu Link spre comentariu
Vizitator addypram Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Motoarele care sunt construite sa functioneze la reteaua MONOFAZICA 220v au o alta constructie si de fapt condensatorul este inseriat cu o ,,bobina ajutatoare" care stabileste si sensul de rotatie. Daca este motorul la care ma refer eu si aveti curiozitatea sa va uitati la firele care sunt legate la placa de borne o sa descoperiti ca in interiorul motorului nu intra 6 fire care de fapt ar trebui sa fie capetele celor 3 bobine. Chiar daca ar fi motor trifazic, dupa poza atasata condensatorul de 8 mf este prea mic. Link spre comentariu
laur82 Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 De fapt motorul este de 0.065kw ma scuzati. Nu cum am spus prima data de 0.65kw. Eu cred ca totusi este un motor trifazat deoarece am masurat trei infasurari si in momentul acesta la placa de borne sunt 6 borne, trei dintre ele sunt unuite intre ele cu o placuta de cupra si trei libere. Dar merge si la 220 de pe schema de conexiune care o da ei pe capac, ii scade puterea de la 65w la 50w. Link spre comentariu
laur82 Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 Maine ma duc sa iau un condensator de 8uf il leg cum am gasit pe capacul motorului si revin cu detalii. Link spre comentariu
laur82 Postat Februarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2016 Buna ziua! Astazi am fost si am cumparat un condensator de 8 uf la 450v. Am conectat motorasul cum arata in schema de pe capac si merge foarte bine. Multumesc tuturor de ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum