Vizitator Canishu Mishu Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Mai întâi să mă prezint: mă numesc Mihai Nanu, sunt din Pitești jud Argeș, am 37 de ani și de meserie sunt chimist, dar nu profesez. Sunt pasionat de out-door, de arme albe, trăirea în natură, arcuri, motociclete, diverse meștereli: puțină metalurgie, puțină fierărie, puțină tâmplărie, puțină lacătușerie...Posed un garaj de 18 mp, pe care eu il numesc atelier; singurul lucru care aminteste ca este un garaj este motocicleta parcata in el; multumesc sotiei ca m-a inteles si ca m-a ajutat sa-l cumpar Cand vreau sa ma relaxez cobor intotdeauna la atelier si mai mesteresc cate ceva.Am achiziționat acest strung prin luna decembrie. Între timp a fost desfăcut, curățat de rugină și de vopsea.Afișez pozele cu el făcute în ziua achiziționării. Link spre comentariu
mihaighe Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 (editat) Un ministrung bun sa-l stapaneste sanatos si la mai mult span. Editat Februarie 26, 2016 de mihaighe Link spre comentariu
en Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Fii binevenit im mijlocul celor care niciodata nu stiu cum o fi sa te plitchisesti. Link spre comentariu
Vizitator Canishu Mishu Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Mulțumesc domnilor! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Sa`l folosesti sanatos 1000 de ani fara reparatii capitale, tu pe linga el si sotia ca te`a inteles si te ajuta!!! A mea sotie la fel m`a ajutat si inteles, asta e un lucru tare bun. Grig Link spre comentariu
philiprobz Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 (editat) Ehei, un alt motociclist, strungar in devenire. Bine ai venit. Sezonul e ca si deschis, cand te pui in miscare poate drumurile te aduc si prin Buzau. Facem schimb de impresii si despre fiare si despre motoare. Ce mobra ai in garaj ? Cred ca am mai spus-o , damblalele astea doua se pupa ca o manusa. Editat Februarie 26, 2016 de philiprobz Link spre comentariu
Vizitator mariandum Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Ai cumva cartea tehnica ,ca tocmai am achizitionat si eu unul si vroiam sa vad niste detalii. Link spre comentariu
spik Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 (editat) Dar nu este complet, el are un postament din lemn unde este si motorul, "cutia" de viteze, etc. Editat Iunie 29, 2016 de spik Link spre comentariu
Vizitator Canishu Mishu Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Ai cumva cartea tehnica ,ca tocmai am achizitionat si eu unul si vroiam sa vad niste detalii. Da, o am in format PDF. Lasa-mi un mail ca sa ti-o trimit! Link spre comentariu
Vizitator Canishu Mishu Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Poză cu motorul și multiplicatorul Link spre comentariu
Vizitator Canishu Mishu Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Poză cu păpușile mobile Link spre comentariu
Vizitator Canishu Mishu Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 (editat) Poză cu păpușile mobile Editat Noiembrie 3, 2016 de Canishu Mishu Link spre comentariu
Vizitator Canishu Mishu Postat Noiembrie 5, 2016 Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 (editat) Tabloul electric original Lineta fixa si discul pentru slefuire Batiul curățat de vopsea cu Decanol Super de la Policolor, râcâit la șpaclu, scrapper și perie de sârmă; apoi cu Power File curățat tot grundul la luciu metalic Capacul de la fulii și carterul pinioanelor, curățate întocmai ca și batiul Capacul de la carterul pinioanelor, curățate ca și celelalte. Editat Noiembrie 5, 2016 de Canishu Mishu Link spre comentariu
LooSeR Postat Noiembrie 5, 2016 Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Imi poti spune te rog ce dimensiuni sunt fuliile de pe motor te rog ? Link spre comentariu
Vizitator Canishu Mishu Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Domnilor colegi de forum! Aş avea si eu nevoie de puțin ajutor! 1* Doresc sa cumpăr un convertizor de frecvenţă cu alimentare la 220 V și ieșirea de 380 V pentru un motor trifazat de 0,37 kW. Am citit și alte topicuri pe forum scrise de cei de au montat așa ceva pe stungurile lor, dar m-ar interesa efectiv o firmă, un model care se pretează la treaba aceasta. 2* Şi ar mai fi încă ceva. Nu găsesc să cumpăr o vopsea epoxidică bicomponentă la volum mai mic de 5 litri. Domniile voastre cu ce aţi vopsit strungurile, ceva de genul amintit mai sus, o vopsea electrostatică sau ar mai fi şi alte variante la care nu m-am gândit eu. Vă mulţumesc anticipat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum