69uzi Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 (editat) Am tv samsung cz-28d83n, nu imi da voie sa intru in meniul de scanare,apare dar nu il pot accesa.Vreo idee sa ncerc un dump? Ideea e ca nu gasesc memoria la el, sa caut o schema. Editat Februarie 26, 2016 de 69uzi Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Procesor : TDA9594PS/N1/4i1269 ??? Schema aici : http://elektrotanya.com/samsung_chassis_s56a.rar/download.html Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Cum adica nu gasesti memoria? Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Memoria de obicei "sta"langa procesor-pe schema IC202. Daca era un Grundig sau Siemens-modelele vechi- mai intelegeam ca nu gasiti memoria...........si puteati sa o cautati mult si bine,ca era in selector . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 daca era o domnisoara dezbracata o vedea cu siguranta Link spre comentariu
69uzi Postat Februarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2016 Am rezolvat problema domnilor, m-a indus in eroare notatia de pe piesa, IC 202 marcata pe placa dupa ce am vazut schema, care a fost rescris cu dump descarcat de pe un site pentru modelul tv-ului respectiv si merge perfect.Cu memorie goala nu avea dimensiunile imaginii corecte si neavand telecomanda am adoptat solutia expusa mai sus.Multumesc inca o data pentru ,,ajutor,, si apreciez minunatul simt al umorului pe care il aveti.MultumescFlorin Iordache si Andrei Tabacaru pentru raspunsurile concrete si la subiect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum