criss Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Buna ziua,Doresc sa achizitionez un router cu antena detasabila pt a mari suprafata/raza de acoperire.Aceste doua modele le-am gasit cat de cat ok, daca aveti cunostinte de alte modele va rog sa-mi aduceti la cunostinta.ASUS RT-AC66U sau TP-LINK Archer C9.Doresc sa deconectez doua antene si sa folosesc antene pt exterior in locul celor de interior. cablul de conexiune va fi aprox 6mSunt interesat de antene dual band 2.4/5ghz.Aceste doua le-am gasit dar sunt la 2.4Ghz:TP-LINK TL-ANT2424B 2.4GHz 24dBi (directional)TP-LINK TL-ANT2412D 2.4 GHz (Omni-Directional) Multumesc Link spre comentariu
ndor Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 (editat) Antene in 5 ghz cu 6 m de cablu ? Ce rost mai are antena aia in 5 ghz !!? De ce nu-ti cumperi un echipament de exterior ? Antenele dual band au de regula un castig mic , 5-7 dbB Editat Februarie 26, 2016 de ndor Link spre comentariu
belasajgo Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 Cu 5 GHz nu prea o sa ai acoperire mare nici macar cu antenele standard, nemaivorbind de cablul de prelungire... Nici la 2.4 GHz nu as pune cablu asa lung. Ar fi bine sa pozitionezi router-ul cat mai aproape de antenele de exterior, ca sa ai nevoie de un cablu cat mai scurt. Cea mai buna varianta ar fi ce a spus si colegul ndor, sa iti cumperi un echipament de exterior. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum