vizicon Postat Februarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2016 Acum am vorbit cu client,telecomanda nu e originala ,munca in zadar pt M/S. Link spre comentariu
vizicon Postat Februarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2016 Cu ultimu dump de la FLORIN este aceptabil,telecomanda am vorbit cu clientu ,nu e original ,se poate folosi asa cu imaginea un pic ma mare pe verticala. MULTUMESC. Link spre comentariu
radu72 Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 Acum am vorbit cu client,telecomanda nu e originala ,munca in zadar pt M/S. De asta nu intra in service!!Cind apesi pe 2 taste odata la clona...se blocheaza in loc sa emita ce trebuie,Daca nu te.ai plictisit si enervat incearca cu tasta TV(care iese din txt,AV) a oricarei telecomenzi cu emisie de 3010,teoretic ar trebui sa mearga,stiu ca nu era chiar atat de strict modelul de telecomanda,am reusit uneori si cu o universala de 2 lei. Link spre comentariu
vizicon Postat Februarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2016 Am incerca si cu cele Mady for,RCV,cu soft de Hanseatic 7035 /TV9.1 si tot nu a vrut sa intre in M/S. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum