radu72 Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Am avut un super televizor...un lcd GutSchneid,model 32SA200 de care se pare ca nici ma-sa nu a auzit de el ca l.a construit!Am vrut sa intru in service sa.i setez tipul de LVDS dar degeaba am incercat zeci de coduri...se pare ca el refuza cu stoicism.mainboard:LM19B_V.1(PA20338-2--51ZG) Nu a mers cu menu sau sursa:1147.2580,1325,9876,1991,2489,8206,3481,1999...si muuulte alte coduri gasite pe net.A trebuit sa.i selectez "manual" LVDS.ul,pinul 9 la masa,etc...merge bine,nu.s probleme. De curiozitate insa..cu ce cod intra in service? Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 incercati dumpul spi flash de aici http://www.elforum.info/topic/85238-dump-iryder-lcd32ra110/ Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 (editat) http://www.elforum.info/topic/85238-dump-iryder-lcd32ra110/ Scuze,dar cred ca am postat amandoi cam in acelasi timp. Editat Februarie 26, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 un menu 6483 ati incercat ? Link spre comentariu
radu72 Postat Februarie 26, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2016 Oare ce crezi?Bineinteles ca am incercat,nu merge!ma intereseaza doar secventa de service mode(ce cod o fi ala),nu bin.ul,verificat si cu volumul la minim si inca multe alte variante,dupa cum am mai zis! Era doar o chestie de curiozitate!Daca postam ca am un tv care are 808 pe linii (oare care o fi ala?)si face tzac-tzac sigur pina acu'' erau vre.o 3 pagini cu sfaturi... Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 (editat) esti ,,copac,, eu vreau sa te ajut si tu mai iei cu ,,oare ce crezi,, ai precizat cumva sus cai ai fi incercat menu 6483,am vazut destule cereri de softuri sau meniuri service care sau dovedit a fi banale ,gen menu 4725 ,9301,6483,etc dar asa e cand vrei sa ajuti ,in loc sa vezi ce treburi personale mai ai de facut ,crezi ca postez de dragul posturilor ,se da vre-un premiu de care numai eu stiu sau poate sti tu vre-o unul ce se da pentru nesimtire ceva gen bancul ce l-am auzit de dimineata ,,doi nebuni se chinuiau sa taie o bomba unul mai destept intreba, ce faceti mai acolo? la care cei doi raspund , incercam sa taiem aceasta bomba desteptul raspunde pai si daca explodeaza? la care nebunii raspund nu-i problema mai avem una,, Editat Februarie 26, 2016 de iuliantv Link spre comentariu
radu72 Postat Februarie 26, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2016 Multumesc pentru aprecieri!Este o chestie draguta buna pentru premiul ala...!Mda!Ma gindeam ca 6483,6568,4725,9301,8500 sint niste coduri foarte ''rare'' si nu le stie nimeni. Nu postez de dragul posturilor... insa daca cineva stie secventa de intrare la modelele astea sa o spuna si la altii,sa nu mai desfaca tv.ul cind poate rezolva din service,cred ca.i mai usor decit sa inscrii memoria! Sau poate tu preferi sa rescrii bin.ul...o fi mai simplu asa!Dar daca.i schimbi ecranul?si ai pui altceva decat ce are?cum modifici? Iar chestia cu AK30.ul,cu sfaturile...e reala!Vezi cite pagini cu raspunsuri sint la chestii banale! Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 Ai incercat cu mute/rosu/tv; rosu/albastru/P-/V+; rosu/albastru/P+/P- ? Link spre comentariu
radu72 Postat Februarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2016 Cu varianta asta ...n.am incercat!sincer asa "stufoasa" secventa...mai rar.Mai rau este ca tv.ul nu mai este la mine..asa ca nu mai am cum proba!Poate la urmatorul!Ma gindeam ca ar fi o versiune gen menu...XXXX(cod de cifre) sau sursa ...XXXC(cod de cifre) deoarece dupa ce formezi meniu din telecomanda daca introduci un cod de cifre nu se schimba numarul programului,ca la alte televizoare!!Merci oricum! Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 Normal trebuia sa o ia cu meniu6483 dar incearca si cu ce ti-am scris mai sus: mute/rosu/tv sau rosu/albastru/P-/V+ sau rosu/albastru/P+/P-. Succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum