Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Service mode?

radu72

Postări Recomandate

Am avut un super televizor...un lcd GutSchneid,model 32SA200 de care se pare ca nici ma-sa nu a auzit de el ca l.a construit!Am vrut sa intru in service sa.i setez tipul de LVDS dar degeaba am incercat zeci de coduri...se pare ca el refuza cu stoicism.mainboard:LM19B_V.1(PA20338-2--51ZG)

Nu a mers cu menu sau sursa:1147.2580,1325,9876,1991,2489,8206,3481,1999...si muuulte alte coduri gasite pe net.A trebuit sa.i selectez "manual" LVDS.ul,pinul 9 la masa,etc...merge bine,nu.s probleme.

De curiozitate insa..cu ce cod intra in service?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu72

4

• iuliantv

3

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Oare ce crezi?Bineinteles ca am incercat,nu merge!ma intereseaza doar secventa de service mode(ce cod o fi ala),nu bin.ul,verificat si cu volumul la minim si inca multe alte variante,dupa cum am mai zis!

Era doar o chestie de curiozitate!Daca postam ca am un tv care are 808 pe linii (oare care o fi ala?)si face tzac-tzac sigur pina acu'' erau vre.o 3 pagini cu sfaturi... :limb:

Link spre comentariu

esti ,,copac,, eu vreau sa te ajut si tu mai iei cu ,,oare ce crezi,, ai precizat cumva sus cai ai fi incercat menu 6483,am vazut destule cereri de softuri sau meniuri service care sau dovedit a fi banale ,gen menu 4725 ,9301,6483,etc 

dar asa e cand vrei sa ajuti ,in loc sa vezi ce treburi personale mai ai de facut ,crezi ca postez de dragul posturilor ,se da vre-un premiu de care numai eu stiu sau poate sti tu vre-o unul ce se da pentru nesimtire 

ceva gen bancul ce l-am auzit de dimineata

,,doi nebuni se chinuiau sa taie o bomba

unul mai  destept intreba, ce faceti mai acolo?

la care cei doi raspund ,

incercam sa taiem aceasta bomba

desteptul raspunde

pai si daca explodeaza?

la care nebunii raspund 

nu-i problema mai avem una,,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Multumesc pentru aprecieri!Este o chestie draguta buna pentru premiul ala...!Mda!Ma gindeam ca 6483,6568,4725,9301,8500 sint niste coduri foarte ''rare'' si nu le stie nimeni.

Nu postez de dragul posturilor... insa daca cineva stie secventa de intrare la modelele astea sa o spuna si la altii,sa nu mai desfaca tv.ul cind poate rezolva din service,cred ca.i mai usor decit sa inscrii memoria!  Sau poate tu preferi sa rescrii bin.ul...o fi mai simplu asa!Dar daca.i schimbi ecranul?si ai pui altceva decat ce are?cum modifici?

Iar chestia cu AK30.ul,cu sfaturile...e reala!Vezi cite pagini cu raspunsuri sint la chestii banale!

Link spre comentariu

:ops  Cu varianta asta ...n.am incercat!sincer asa "stufoasa" secventa...mai rar.Mai rau este ca tv.ul nu mai este la mine..asa ca nu mai am cum proba!Poate la urmatorul!Ma gindeam ca ar fi o versiune gen menu...XXXX(cod de cifre) sau sursa ...XXXC(cod de cifre) deoarece dupa ce formezi meniu din telecomanda daca introduci un cod de cifre nu se schimba numarul programului,ca la alte televizoare!!Merci oricum!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări