Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa nestabilizata cu tensiune variabila

Postări Recomandate

Vrei sa scapi de mine? Bine, n-am sa mai postez in topicurile tale pt o vreme. Esti multumit?

Stii cum te comporti tu acum in cele 2-3 topicuri active create/sustinute de tine? Ca un berbecut de ala care nu stie decit sa dea cu capun inainte indiferent ce este in fata.

SPORURI !!!

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Nu-l cunosc personal pe Vera, totusi activitatea sa aici la alimentatoare mi-a lasat de inteles ( cel putin mie ) ca are experienta in ceea ce privesc trafuri retea.

Cu Sesebe desi am avut oaresce "nepotriviri" ca sa zic asa, totusi nu pot sa nu admit ca are o buna pregatire teoretica si probabil la fel si practica, si nu mi-e greu sa admit ca cel mai probabil la ambele capitole sta mai bine decat mine. Adica nu imi dau cu parerea privitor la intentiile lui, insa nu pot contesta pertinenta unor observatii.

In fine, zic si eu, nu dau cu parul, in speranta ca lucrurile se vor calma si discutia va reveni la o turnura placuta :)

Link spre comentariu

Am reusit sa-l impregnez. L-am scufundat cate 20 min pe fiecare latura, l-am scurs 2-3 min si acu stau sa il rotesc pe toate partile ca sa nu curga tot lacul din el si sa se usuce asa. :)

Acum am alta intrebare... Ecranul dintre primar si secundar nu trebuie unit la capete, nu ? Adica ma gandesc ca nu tre sa faca o spira in scurt...

Link spre comentariu

Afara este umezeala....pe masura ce se raceste/cristalizeaza , lacul de impregnare inglobeaza microbule de umiditate....asa ca poate fi lasat la rece dar intr-un mediu uscat....minim 48 ore...sau intr-un mediu cu temperatura mai mare-25grade ambiant si uscat- cel putin 24 ore....

Link spre comentariu

Eu am facut o recomandare,cu privire la uscare,dar se pare ca mi-am tocit degeaba buricele degetelor(cum fac si acum)pe tastatura.Metoda proprie:

Cine dispune de un cuptor cu microunde+grill defect,poate înlătura din acesta magnetronul,transformatorul,partea de comandă,etc și să facă functionale numai rezistențele grill-ului înseriate cu un termostat de 60 grade.În acest cuptor introducem transformatorul nostru pentru "coacere",dar numai după ce a trecut o zi de la imersie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări