Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intilnire pasionati de tuburi trimestrul I

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Eu si fiica mea am fost foarte incantati de auditie !

Iata ca si tinerii sunt interesati, de aparatura audio cu tuburi electronice.

Felicitari gazdei pentru initiativa.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• medone

7

• zal

6

• hpavictor

5

• Raresh Alexa

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator viobio

E timpul !Intilnirea va avea loc in locatia stiuta,in incina SC.Electromagnetica SA ,pe data de 06.03.2016. ,intre orele 9..14.Daca aveti prieteni ,care sunt pasionati,va pot insoti.Single malt & trabucuri aduc eu.

La cererea unor iubitori de sunet si muzica ,voi mai face o auditie ,pe data de 27.03.2016 ,intre orele 10...13.De aceasta data vor fi puse la cintat doar ampuri construite de mine si zal.
Link spre comentariu

Va rog sa-mi iertati indrasneala de a intra in clubul vostru. Opiniile critice nu sunt acceptate de unii, crezind ca poate cade ceva ...nu stiu ce.

Intentia mea a fost alta,...de a avea cu cine discuta despre lampi. Nu am reusit acest lucru iar un sef m-a catalogat din start.

Va doresc succes in continuare iar pentru nedumeriti sunt 

Amedeo Duta din Craiova

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Va rog sa-mi iertati indrasneala de a intra in clubul vostru. Opiniile critice nu sunt acceptate de unii, crezind ca poate cade ceva ...nu stiu ce.Intentia mea a fost alta,...de a avea cu cine discuta despre lampi. Nu am reusit acest lucru iar un sef m-a catalogat din start.Va doresc succes in continuare iar pentru nedumeriti sunt Amedeo Duta din Craiova

Singurul sef de aici este Vasile,proprietarul acestui site.Esti bine venit,nimeni nu are nimic cu tine ,noi suntem curiosi cind o sa deschizi un topic despre orice,fara a posta off topic in alte topice.Nu parasi corabia!
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Vreau sa va spun citeva cuvinte.

Acum multi ani in urma faceam si eu parte ca multi alti tineri din cercul celor pasionati de electronica, celor pasionati de constructii din domeniul audio si chiar din domeniul de radiocomunicatii la nivel de amator, atunci.

Si noi ca si voi ne intilneam aproape in fiecare zi si discutam despre proiectele noastre, ne contram pe diverse teme, chiar ne si certam rau de tot. Vad ca mare lucru nu s-a schimbat din atitudine, lucru care ma bucura, ca a ramas aceiasi "concurenta" intre indivizi, care nu poate fii decit foarte benefica, cel putin in final. Orice discutie fie ea si contrdictorie despre un subiect technic  este benefica pentru comunitatea care a produs aceasa discutie, cit si pentru membri ei. Noi ne certam citeodata foarte rau, dar mergeam acasa in micul atelier, verificam daca am avut dreptate sau nu si recunosteam cind gresam. Important este sa nu fim patimasi si ranchinosi. In rest nu conteaza.

De fapt vroiam sa spun ca nimic nu s-a schimbat in ultimii 25-30 de ani in mentalul omului de electronica. Spun omul de electronica deoarece eu cred ca cei pasionati fac parte dintr-o categorie mai speciala de oameni.

Voi deschide un topic cit de curind

Link spre comentariu

Multumim pentru invitatie ! Am fost, am vazut, am ramas fascinat de sculele ascultate. Cand am ajuns, lucra amp.ul lui Zal,, apoi au urmat cele ale lui Vio. Cu adevarat muzica si scule profesionale.Felicitari baieti ! Adevarati artisti ! Multumesc de invitatie.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Multumim pentru invitatie ! Am fost, am vazut, am ramas fascinat de sculele ascultate. Cand am ajuns, lucra amp.ul lui Zal,, apoi au urmat cele ale lui Vio. Cu adevarat muzica si scule profesionale.Felicitari baieti ! Adevarati artisti ! Multumesc de invitatie.

Multumesc si eu pentru vizita.Au mai fost prezenti :Lazaroiu,VTP,Nichishoru,morpheus,vivian,Kosmin227,sandugeorge,zal,sper ca nu am uitat pe nimeni.Pe linga colegii de forum au fost prezenti si alti pasionati,de pe audioweb.
Link spre comentariu

Ca de obicei Viorel a fost o gazda excelenta si cu mult bun simt. Imi pare rau ca Bucurestiul pentru mine este un factor de stres extraordinar,iar o deplasare cu masina pana acolo cel putin pentru mine mi se pare o tortura,asa ca de fiecare data abia astept sa ajung ca mai apoi abia astept sa ies din acest oras european ce-l pot caracteriza ca in poezia :" femeie cu sani degeaba..."

Am ascultat o parte din amplificatoarele lui Viorel,ce pot sa spun ??...cine sunt eu sa le pot caracteriza ???...sunet exceptional atat la PP-ul cu EL34 dar si la cel cu KT120 in configuratie SE,nu suna rau nici amplificatorul cu EL156 PP pe care nu prea l-am ascultat prea mult,stiti cum este acolo (!?),te intalnesti cu oameni de valoare si socializarea iti ocupa mai tot timpul si iti distrage atentia de la auditii,de fapt eu am mers acolo mai mult pentru a ma revedea cu cativa prieteni (daca d-lor imi dau voie sa spun asa ...),cred ca a te intalni cu oameni de valoare si mult bun simt este cel mai important lucru...

Multumim Viorel pentru gazduire si sper ca pana la urma sa te ocupi si de acel "minifestival vacuum tube" de la Sibiu...

Felicitari pentru realizarile tale!

Editat de LMOlimpiu
Link spre comentariu

Amplificatorul cu EL156 PP era cel realizat de zal , iar cel cu KT 120 SE si EL34 PP de viobio ?

Ce tip de transformatoare de iesire au fost folosit in aceste amplificatoare ?

Se poate realiza un clasament audio intre aceste trei  amplificatoare ? 

Link spre comentariu

Multumesc lui Viorel pentru invitatie!

Aceste intalniri sunt un reper in multe discutii ulterioare si reprezinta adevarate bucurii pentru sansa socializarii celor cu aceleasi preocupari.

Remarc inca o data progresul calitativ  al realizarilor tuturor, ca un semn al maturitatii abordarilor si al eforturilor fiecaruia de a se prezenta perfect nu numai auditiv dar si vizual.

SUCCES tuturor la noile proiecte!

@ Victor: nu cred ca o ierarhizare a amplificatoarelor ce au fost ascultate ar servi la ceva. Si aceasta din 2 motive:

- toate au prestat bine, fara aspecte negative;

- subiectivismul oricarei ierarhizari o face superflua.

Cum sunt putine bucurii in viata celor cu acest hobby, sa speram in alte intalniri in viitor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări