Vizitator Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Din pacate eu nu cred ca voi putea ajunge la aceasta intilnire de Martie, nu am rezolvat la job cu cineva sa ma inlocuiasca, si nici sa vin sa stau 1 ora nu-mi e ok ... Link spre comentariu
zal Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Posibil să car şi eu unul din amplifuri, aşa să se mai dezmorţească şi findcă nu am terminat unul nou. Încă nu sînt hotărît pe care să-l iau, cel cu EL34 sau cel cu EL156. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 EL34 mai asculta lumea dar EL156 e mai "scump la vedere", unde mai pui ca este si mai potent. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 @adrian-pic EL156 este foarte frumoasă , uite o realizare care poate fi folosită ca sursă de inspirație :http://www.mennovanderveen.nl/eng/pr20he-s2.htmlDacă se considera offtopic , îmi cer scuze . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 (editat) Sala este pregatita,ma duc acasa sa pun la rece un single-malt pentru maine Editat Martie 5, 2016 de viobio Link spre comentariu
morpheusRO Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Ca intotdeauna, maine voi fi prezent la intalnire. Am un PP cu KT 88 Va asteptam pe toti lamparii cu montaje mai bune sau mai putin reusite, aveti curaj..... Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Amplificatorul Push Pull cu 6P6C este pregatit pentru maine la fel si boxele Telefunken . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Ma bucur ca in Romania putem gasi pe cineva care este specializat in acest domeniu. Daca ai cu ce si mai ai si oleaca indeminare cu siguranta poti face si trafo de iesire pentru ampli-urile cu tuburiEu spun acest lucru pentru ca stiu ce inseamna. Un mare plant al lui Hammond se afla linga orasul unde locuiesc. Am si un corean care face niste trafo de iesre de foarte buna calitate.In legatura cu " sa construim impreuna " a-ti inteles gresit, poate ca nu am fost destul de explicit. Nu am cerut un loc de munca cu toate ca nu cred ca este rusinos sa vrei sa lucrezi, ci pur si simplu cum am mai spus, intrind pe mai multe forum-uri am devenit putin nostalgic aducindu-mi aminte de vremurile cind produceam aproape in serie ilegal "echo-uri digitale cu memorii de 64 sa 128 K. Este vorba de anii '75- '85. Iar ampli-urile de putere si mixerele erau foarte cautate in special de lautari.Dumneata ce faceai atunci? Imi spui ca ai facut peste 90 de ampli-uri din care 75 de chitara. Imi spui ca ai facut si pentru strinatate, vreo trei, pentru nu stiu ca formatie canadiana. Domnule aici sunt tone de muzicieni, tone de chitaristi, unii mai buni decit altii, dar toti au locul lor. Numai la mine in oras sunt 4 -6 ateliere care repara si produc clone dupa Marshal, Fender, Bugera, Crave, ETC Una dintre ele imi apartine, se numeste "Electromotion Technology Inc" si functioneaza din anul 2001. 75% lucreaza pentru industrie si 25% servicii in domeniul audio.Pagina pe internet este suspendata momentan. Desfacem compania in doua departamente distincte si facem modificarile necesare pe internet cit mai rapid cu putinta Ma bucur ca in Romania putem gasi pe cineva care este specializat in acest domeniu. Daca ai cu ce si mai ai si oleaca indeminare cu siguranta poti face si trafo de iesire pentru ampli-urile cu tuburiEu spun acest lucru pentru ca stiu ce inseamna. Un mare plant al lui Hammond se afla linga orasul unde locuiesc. Am si un corean care face niste trafo de iesre de foarte buna calitate.In legatura cu " sa construim impreuna " a-ti inteles gresit, poate ca nu am fost destul de explicit. Nu am cerut un loc de munca cu toate ca nu cred ca este rusinos sa vrei sa lucrezi, ci pur si simplu cum am mai spus, intrind pe mai multe forum-uri am devenit putin nostalgic aducindu-mi aminte de vremurile cind produceam aproape in serie ilegal "echo-uri digitale cu memorii de 64 sa 128 K. Este vorba de anii '75- '85. Iar ampli-urile de putere si mixerele erau foarte cautate in special de lautari.Dumneata ce faceai atunci? Imi spui ca ai facut peste 90 de ampli-uri din care 75 de chitara. Imi spui ca ai facut si pentru strinatate, vreo trei, pentru nu stiu ca formatie canadiana. Domnule aici sunt tone de muzicieni, tone de chitaristi, unii mai buni decit altii, dar toti au locul lor. Numai la mine in oras sunt 4 -6 ateliere care repara si produc clone dupa Marshal, Fender, Bugera, Crave, ETC Una dintre ele imi apartine, se numeste "Electromotion Technology Inc" si functioneaza din anul 2001. 75% lucreaza pentru industrie si 25% servicii in domeniul audio.Pagina pe internet este suspendata momentan. Desfacem compania in doua departamente distincte si facem modificarile necesare pe internet cit mai rapid cu putintaSa clarific citeva aspecte fara sa credeti ca vreau sa intru in polemica.Am facut 94 de ampuri de chitara,marea majoritate unicate ,facute dupa cerintele unor chitaristi,21 sunt vindute peste hotarele "bananierei noastre tari",in Canada,S.U.A.,Marea Britanie,Franta,Germania,deci nu trei cum ati spus dv,trei sunt in Canada.42 de auditie , 8 vindute afara.Dv cred ca nu sunteti la curent cu puterea de cumparare sau cu cererea echipamentelor cu tuburi,eu am vazut o mare parte din aceasta planeta,dar coada la echipamente pe tuburi nu,este o nisa foarte exclusivista,inclusiv in tagma muzicienilor.Ce faceam eu in 1975..1985? Ma dadeam cu cercul ,sunt nascut in 1971,din profilul dv reiese ca va-ti nacut in 1970,cu toate ca nu cred,este completat asa la misto,ca sa dati incredere oamenilor fiti cit mai real,altfel pareti neserios,sincer asa am vazut si propunerea "sa facem amplificatoare si ce mai trebuie" Cum ? Unul lipeste si unul tine cu penseta de piesa? Un necunoscut nu se abordeaza asa,da-ti senzatia ca aveti unaer de superioritate .In Canada se fac clone de pe alte clone ? Ca Bugera sunt clone de pe alte ampuri,oricum nu cred ca cloneaza cineva Bugera,fata de magazin este mai scumpa daca de cloneaza.In Romania sunt foarte multi care construiesc aparatura cu tuburi,unii mai vizibili altii mai putin vizibili Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Felicitari pentru tot ceea ce faceti acolo! Mult succes si astept pagina 100!!!! Link spre comentariu
soundstage Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Sunt pasionat de tuburi electronice, poate ca am sa vin si eu. Link spre comentariu
zal Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 EL34 mai asculta lumea dar EL156 e mai "scump la vedere", unde mai pui ca este si mai potent. Mda, cred că-l iau pe ăsta, că e permanent gata de luptă, cel cu EL34 e în rastel cu lămpile la conservare. L-am mai arătat mai demult, dar atunci atracţia principală au fost două monoblocuri cu triode. Acum că dl. morpheus vine cu KT88 ar avea cu cine se lupta şi babele mele (lămpile sînt din 1959). Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 (editat) Amplificatorul lui Zal, cu EL156,cu care poți stresa babele dintr-un bloc întreg.Transformatoarele de iesire sunt L.M.O.- LAZAROIU Editat Martie 6, 2016 de viobio Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 O întrebare întrebătoare :Ce reprezintă sigla SIEMENS aplicata pe amplificatorul lui @zal ?Schema este inspirata din produsele celebrei firme și / sau sunt folosite și componente SIEMENS ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 Amplificatorul lui Rareș Alexa 2x6h2&4X6P6CTransformatoare de ieșire L.M.O.- LAZAROIU Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 Amplul lui morpheus, cu KT88 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum