Vizitator Bugaian Alex Vitalie Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 Bună, am o schemă rusească și caut componente similare in Romania/Europa. Tranzistor IRFZ44N dacă exista ceva similar dar sa reziste la un voltaj mai mare. UN releu care limitează la 14,5 Volti. E folosit la generatoarele auto pentru a limita curentu spre baterie. Unde ași găsi așa ceva sau ce piese similare îmi recomandați? Locuiesc zona Brașov. Mulțumesc! Link spre comentariu
cavit Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 In loc de irfz 44 irf 3710 la 100v in loc de 60, dar nu e cazul, releul acela este de fapt un regulator de incarcare pentru excitatia de la alternator se pot folsi si alte modele. Eu recomand totusi un charger din ala ieftitin din comert 140 ron, are si afisaj lcd si compensare de temperatura, ei spun ca e MPPT dar eu nu am vazut vreun DC/DC inauntru, totusi face o incarcare controlata stadiala si compensata cu temperatura, se gasesc sub denumirea de mppt 10 si mppt 20 pe olx, la banii aia e o fractie din pretul bateriei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum