Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

URGENT! Clema de conexiune

Vizitator

Postări Recomandate

Am nevoie ca de aer pana maine sa gasesc o solutie pentru a conecta un cablu 3x25+16 cu un cablu 3*25+16 si un cablu 2*2.5 mm2.  Am nevoie de 4 cleme care sa faca ce face asta din imagine, in partea de jos sa intre 2 fire de 25mm2 sau 2 de 16 mm2 si in partea de sus sa iasa 2,5mm2. Sau o clema care sa realizeze conexiunea astfel incat intru cu trifazat+n, ies cu trifazat+n (dau continuitate pentru urmatorul consumator) si mai pot face un racord monofazat cu 2,5mm2. Va multumesc! E nevoie urgent, puneti poze, linkuri, modele, orice. nu conteaza pretul. Trebuie sa suporte minimum 1kW. 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

2

• adicontakt

2

• miron1947

1

• iuli09

1

Top autori în acest subiect

O varianta ar fi sa folosesti dublul numarului de cleme de care ai nevoie pentru a inadi 2 fire, cu cleme de legatura intre ele.

Folosesti 6 cleme WDU 35 si 2 cleme WDU 16, cu cleme de legatura WQV 35 si WQV 16 (am spus WDU 35 pentru ca WDU 25 nu se fabrica)

Pe prima clema inadesti cele 2 fire de 25 iar de pe al doua pleci cu cablul secundar+ o rezerva pentru a mai putea pleca cu inca unul (cablul secundar poate fi pana la 35mmp, respectiv 16mmp la nul

Link spre comentariu

Variantă lui Iuli îmi place. Djlove, nu vreau cu fir între cleme, dacă nu e un regulă cu firul îmi pica toată linia de după.E vorba de vreo 2000 și ceva de cleme, trebuie să fie industriale și cu documente care le certifică calitatea, ce, ip, mama ma-sii, patalama.Mai propuneți, va rog!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

. Djlove, nu vreau cu fir între cleme, dacă nu e un regulă cu firul îmi pica toată linia de după. 

Nu cred ca ai inteles Legatura intre cele 2 cleme nu o faci cu nici un fir, ci cu clema WQV (cauta pe google si vezi cum arata) E bara cupru izolata care se prinde pe cleme de suruburile din centrul lor, special proiectate in acest scop.

Poti uni in felul acesta pana la 10 cleme intre ele. Tu unesti doar doua, tai bara clema WQV si folosesti la urmatoarele.

Daca nu ai inteles poate imi fac timp si iti arat o poza maine.

Totul e certificat/garantat

Link spre comentariu

Nu cred ca ai inteles Legatura intre cele 2 cleme nu o faci cu nici un fir, ci cu clema WQV (cauta pe google si vezi cum arata) E bara cupru izolata care se prinde pe cleme de suruburile din centrul lor, special proiectate in acest scop.

Poti uni in felul acesta pana la 10 cleme intre ele. Tu unesti doar doua, tai bara clema WQV si folosesti la urmatoarele.

Daca nu ai inteles poate imi fac timp si iti arat o poza maine.

Totul e certificat/garantat

am inteles, ieri am citit din fuga si nu am raspuns corect. Am citit de pe telefon si nu am mai dat cautare sa ma lamuresc cum arata clema de legatura, pe celelalte le stiam. Multumesc frumos!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări