kata_tel Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 imi spune cineva va rog unde gasesc o mufa de la alimentator pt laptop hp530 , ce cod are . marime, ms. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 Te referi la mufa din laptop de incarcare sau la mufa de la alimentator ? Link spre comentariu
kata_tel Postat Februarie 25, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2016 mufa de la alimentator... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 imi spune cineva va rog unde gasesc o mufa de la alimentator pt laptop hp530 , ce cod are . marime, ms. La magazinele de electronice.Acolo vei primi si detalii despre respectivul produs. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 Cred ca unul ca asta iti trebuie tie la laptop. Care o sa mearga la mai multe laptop-uri....exemplu : Compaq,Hp,Dell etc..... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 Dar parca preciza ca il intereseaza doar mufa. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 (editat) Dar parca preciza ca il intereseaza doar mufa. Pai da,dar acum stie cu siguranta ce sa cacute pe net,adica la ce marime,la ce grosime e mufa etc.... El rog sa dea o mica cautare la adela.....pentru ca mai mult de 80 % o sa gaseasca o asemenea mufa. O zi minunata va doresc ! Editat Februarie 25, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum