nicnec Postat Martie 18, 2007 Partajează Postat Martie 18, 2007 Se pricepe cineva la deblocat hdd-uri ? Am un hdd de laptop si este parolat as dori o solutie daca stie cineva. Link spre comentariu
sofian Postat Martie 18, 2007 Partajează Postat Martie 18, 2007 nu te mai stresa arunca-l la gunoi linistitps. eu asa am facut Link spre comentariu
one Postat Martie 18, 2007 Partajează Postat Martie 18, 2007 Exista solutii , dar necomerciale, exista in service-uri autorizate pt. laptopuri.Si eu iti dau acelasi sfat: ia-ti altul, vei iesi mai ieftin. Link spre comentariu
helldevourer Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 Cu un ciocan si o dalta poate rezolvi problema , anyway dute pe drumul indicat de baietzi .Cumpara altul Link spre comentariu
Vizitator gorge Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Nu are rost sa te stresezi daca e cu parola sunt foarte putini care pot asa ceva si solutia e cam scumpa am patit si eu asa ceva la 3 laptopuri, cumpara alt hd iesi mai ieftin si cred ca e si laptopu blocat password bios etc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum