dnyfvx Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Buna ziua .Am un tv defect imagine,are sonor dar imagine lipsa, tv-ul este lg cf-20e40,chasiu mc64a,ma poate ajuta cineva cu o schema si un sfat daca se poate.Multumesc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 http://www.e-skills.spb.ru/uploads/LG-CF-20E60X-MC-64A.pdf Link spre comentariu
naetv Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 imagine sau rastru lipsa ? filament aprins ? Link spre comentariu
dnyfvx Postat Februarie 24, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2016 Filament stins,cred fbt defect ,la reglare screen tinde sa-si revină apoi iarăsi dispare.... Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Hai domne' las-o dracu' de treaba.Lipeste bine piciorul 9 la traf. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Filament stins,cred fbt defect ,la reglare screen tinde sa-si revină apoi iarăsi dispare.... Link spre comentariu
dnyfvx Postat Februarie 24, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2016 Multumesc de indicatie,as lipi eu acel pin 9 h/t daca nu ar fi el foarte bine lipit...dar este.Potentiometru screen trafo la impingeri usoare merge apoi iarăsi se stinge si tot asa.... Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Se aplica artificiul de obtinere a tensiunii de G2 prin redresarea impulsurilor din colectorul tranzistorului de linii. Link spre comentariu
naetv Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Multumesc de indicatie,as lipi eu acel pin 9 h/t daca nu ar fi el foarte bine lipit...dar este.Potentiometru screen trafo la impingeri usoare merge apoi iarăsi se stinge si tot asa.... Se aplica artificiul de obtinere a tensiunii de G2 prin redresarea impulsurilor din colectorul tranzistorului de linii. numai ca nu o sa se aprinda filamentul de la G2 poate totusi filamentul este aprins si nu are tensiune pe G2 , atunci se poate folosi artificiul asta , altfel are lipitura rece in alta parte si la miscarea trafului revine filamentul poate fi alimentat separat cu trei spire pe traf - dar intii trebuie stabilit exact care este defectul Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 numai ca nu o sa se aprinda filamentul de la G2 poate totusi filamentul este aprins si nu are tensiune pe G2 , atunci se poate folosi artificiul asta , altfel are lipitura rece in alta parte si la miscarea trafului revine filamentul poate fi alimentat separat cu trei spire pe traf - dar intii trebuie stabilit exact care este defectul Exact asta este problema daca nu se aprinde filamentul , Dute Domnule cu el la atelier pina nul strici mai rau offfff eu sint satul de clienti de astia. ca dupa ce umbla in tv sil strica mai rau il aduce la atelier varza pentru o nimica toata si sta bietu meserias sa repare ce a stricat si se mai poate repara doar cu ciocanu de 10kg Link spre comentariu
radu72 Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Pai acu" nu.i la atelier? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Filament alimentat din screen,...... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Pai acu" nu.i la atelier? pai cum sa fie la atelier ca pina si un incepator stie cum sa repare o tensiune de filament Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Dupa ce i-am zis sa lipeasca piciorul 9 la traf,a zis ca dispare G2 cand misca "potometrul".Nu mai inteleg nimic.Poate lipseste tensiunea la filamentul lui EZ80.....si atunci e foarte grav . Sa ne zica exact @dnyfvx ce-i lipseste . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum