Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

selector canale tdsv-001d

yo5oqd

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

2

• yo5oqd

1

Top autori în acest subiect

• 4 luni mai târziu...
Vizitator neluelectro

Am si eu TV. watson model: le 32hd BMS slim cu selectorul defect. Trebuie sa fac niste masuratori, ptr. un verdict final, un selector mai mic nu am vazut, are approx. 35mm lung. 12mm latime si approx.12mm grosime : pe aceasta supra.are si mufa de antena inglobata in aceasta cutiuta ecranare. Nu am dezlipit ecranarea, dar am inteles ca are un singur integrat ce face totul. Momentan funct. ca monitor, dar citeste si USB. Asa ca aveti noroc cu selectorul descris mai sus, de echival.si de spatiu mai mare. Poate plictisesc cu a mea poveste, daca cineva are vreo idee as fii f.multumit am so Putin timp liber, au venit so caldurile. O zi buna tuturor, sa auzim de bine. n. ursachi Timisoara.

Link spre comentariu
Toni Marginean

Am si eu TV. watson model: le 32hd BMS slim cu selectorul defect. Trebuie sa fac niste masuratori, ptr. un verdict final, un selector mai mic nu am vazut, are approx. 35mm lung. 12mm latime si approx.12mm grosime : pe aceasta supra.are si mufa de antena inglobata in aceasta cutiuta ecranare. Nu am dezlipit ecranarea, dar am inteles ca are un singur integrat ce face totul. Momentan funct. ca monitor, dar citeste si USB. Asa ca aveti noroc cu selectorul descris mai sus, de echival.si de spatiu mai mare. Poate plictisesc cu a mea poveste, daca cineva are vreo idee as fii f.multumit am so Putin timp liber, au venit so caldurile. O zi buna tuturor, sa auzim de bine. n. ursachi Timisoara.

O poza face cat o mie de cuvinte!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări