ahegyes Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 (editat) In link - o lucrare facuta cu ceva timp in urma, dar abia acum am apucat sa public imaginile. Enjoy. http://diy-audio.ro/diverse/masuta-cafea.html Editat Februarie 23, 2016 de ahegyes Link spre comentariu
PINTI Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Frumoase realizari! Vezi ca link-ul este de la comoda. Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 23, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2016 Merci de obs., am corectat. Link spre comentariu
digix Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Excelent, felicitari ! Un trunchi de nuc gros cam de 50cm care a stat cativa ani in aer liber mai are sanse sa devina material de lucru ? Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 23, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2016 hmmmm.... nu prea, dar nu se stie niciodata. Cativa ani poate sa fie 2-3 sau 5-6. Link spre comentariu
bcristian Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Felicitari. Am vazut ca ai folosit freza cu 3 muchii la un moment dat. Cum ti se pare comparativ cu cele cu 2 muchii drepte de carbura? Daca e mai buna, ce marca/model e? Ca eu am incercat cu freze elicoidale cu 2 muchii, si mi s-au parut inferioare (se ard mult mai repede). Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 23, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2016 (editat) Da, folosesc de ceva vreme un cutit elicoidal, de fapt doua si mi se par mult superioare fata de cele clasice. Nu stiu ce cutit ai folosit tu, dar ale mele sunt din carbura, adica tot corpul e din carbura. La cele clasice doar pastilel alea care taie sunt carbura. Ca marca sunt Sherwood si cealalta Kennedy. Mie mi se pare chiar ca nu aduna rasina asa de repede ca cele clasice. Avantajul e ca taie mult mai lin, efort mult mai mic la freza, si finisaj foarte curat. Dezavantajul e ca nu pot fi ascutite si daca le scapi pe jos....se sparg. Aproos de rasina sau arsura aia care apare - se poate curata foarte usor cu solutie de curatat aragazul..... Editat Februarie 23, 2016 de ahegyes Link spre comentariu
dorian 70 Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Fain di tăt ! Astăzi am croit pentru un scăunel mic tot de nuc, mâine-l pun la clei. Ce lac ai folosit ? Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 24, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2016 La comoda si la masuta de cafea am folosit lac nitro mat. In bucatarie - la masa si scaune am folosit ulei de in. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Super fain! Daca ar fi sa o vinzi ce pret ai cere pe ea? Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 25, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2016 Nu as putea pune un pret din mai multe motive. Link spre comentariu
Vizitator AC DC_176072 Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 Unde gasesc la noi freze de imbinare CMT? Faina masuta. Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 25, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2016 http://www.palisander.ro/ - importatorul pentru Romania. Link spre comentariu
Vizitator AC DC_176072 Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 Merci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum