Vizitator TIBI969 Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Salutare! Din cauza defectării, caut o schemă pentru JVC KD LH401, pentru a cunoaşte cu care integrat este echipat finalul audio, în ideea că la acest nivel presupun că este posibilul defect. La service mi s-a comunicat preţul depanării mai mare decât aş achiziţiona un aparat nou. Mulţumiri! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Nu-i din seria TDA738X finalul?Un aparat din asta nou banuiesc ca este vreo 300 de lei daca nu mai mult..Chiar a cerut mai mult la service pentru reparare? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 final audio LA47515 34ron + manopera eu nu cred ca tia cerut 350ron uite si schema astepti citeva secunde si dai click pe Get Manual http://elektrotanya.com/jvc_kd-lh401,kd-lh401b.pdf/download.html Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 (editat) Aceiasi problema:clientul vrea sa repare aparatul MOCA.Nici nu cunoaste care este finalul audio.....da' poate-i un fir dezlipit sau o siguranta arsa......asa oleaca pe acolo..... Editat Februarie 23, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 la aceste aparate am gasit si alceva ars nu numai finalul si de asta ia cerut mai mult ca numai piesele se apropie de 100ron Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Nu ai de unde sa stii asta.E doar o banuiala.Adevarul ca sunt clienti care daca le ceri 50 de lei zice ca isi ia altul nou.Eu le zic sa o faca. Link spre comentariu
incubus Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 De ce discutati off topic de cat si de ce i-a cerut nu stiu ce la service pt reparat. Omul a cerut un sfat, un ajutor, nu sa-l criticati Link spre comentariu
tanase Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 Aceiasi problema:clientul vrea sa repare aparatul MOCA.Nici nu cunoaste care este finalul audio.....da' poate-i un fir dezlipit sau o siguranta arsa......asa oleaca pe acolo..... asta e replica multor clienti......probabil sperand sa scape mai ieftin.......mai zic si...:nu cred ca are mare lucru... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 De ce discutati off topic de cat si de ce i-a cerut nu stiu ce la service pt reparat. Omul a cerut un sfat, un ajutor, nu sa-l criticati Asa trebuie ca si ei cind vin la atelier spune ca nu are nimic grav dupa ce il mutileaza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum