dan cod Postat Aprilie 26, 2021 Partajează Postat Aprilie 26, 2021 Ar trebui demontat sa vezi pe placi dacă găsești ceva ars. Nu se poate compara cu RNS315. Link spre comentariu
Câtă Postat Aprilie 26, 2021 Partajează Postat Aprilie 26, 2021 Am inteles , o sa incerc sa vad unde ar trebui sa caut prima oara pt ca aparatul are 2 placi ,si ce ar trebui masurat prima oara ? Alimentat la sursa sau fara curent in el ? Multumesc frumos pt sfaturi . Stima Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 26, 2021 Partajează Postat Aprilie 26, 2021 Fără alimentare verifici prima data. Link spre comentariu
cetane Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Am o navigatie rns 315 si are probleme cu potentiometrul de volum. Stie cineva daca as gasi de cumparat un astfel de potentiometru. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 6, 2022 Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 Acum 16 ore, cetane a spus: Am o navigatie rns 315 si are probleme cu potentiometrul de volum. Stie cineva daca as gasi de cumparat un astfel de potentiometru. Este encoder nu potențiometru. Nu știu din cap cum arata. Poate dacă vedem o poza cu el putem spune mai mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum