Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program care scoate melodia de pe videoclip

Solim

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Solim

3

• Blind

2

• zal

2

• kokoelectro

2

Top autori în acest subiect

dc++ sau torrent. cauti numele melodiei si o tragi fara sa te mai complici.

Aia faceam demult daca stiam numele,dar nui scrie numele.stiu ca era un program ,dar nu mai tin minte cum ii zice
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Virtualdub e cel mai simplu de folosit, doar dai comanda ''save wav''. Plus ca melodia o si poti prelucra si converti ulterior, sau sa o folosesti la alta secventa video.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

marge si gold wave incarci videoclipul ca si o melodia si ai dai save in ce format vrei mai exact "save as si iti alegi formatul de acolo te intreaba cum vrei sa iti salvezi melodia" sper ca am fost de ajutor

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ne canta Winamp sau Media Player pe net cum inregistram ?Vrei sa inregistrezi din sursa externa cass , mag sau pick-up? Vrei sa tragi doar coloana sonora de la un videoclip/film?Pentru aceasta avem nevoie de banalul Nero ,aici selectam NeroSound Trax

Posted Image

apoi apasam butonul rosu Rec

Posted Image

apare o fereastra mica care bifam ok

Posted Image

Ca sa inregistram atentie sa fie audio imput line pe stereo mix si volumul sa fie reglat de asa maniera ca sa nu apara rosu decat 1-3 linii max (altfel apar distorsiuni-se aude prea tare)

Pentru a inregistra apasati butonul rosu rec

Posted Image

pentru a salva apasati file export audio file

Posted Image

Aici alegeti tipul de format dorit nu uitati ca options ajuta la setarea ratei biti, mono,stereo etc

Posted Image

Link spre comentariu

foarte frumos... dar nero vine cu encoder de mp3 by default???ca parca nu...ah, si daca tutorialul e facut de tine, Sica, felicitari.(chiar daca eu, unul, nu ma bazez pe nero la asa ceva...)

Link spre comentariu

Unele parti audio integrate pe placa de baza si multe din cele ce se ''infig'' in soclu PCI vin cu programe dedicate de ascultare-inregistrare-transformare... etc a semnalului audio.In ce priveste Nero-MP3, aici depinde de varianta lui Nero.

Link spre comentariu

foarte frumos... dar nero vine cu encoder de mp3 by default???ca parca nu...ah, si daca tutorialul e facut de tine, Sica, felicitari.(chiar daca eu, unul, nu ma bazez pe nero la asa ceva...)

Da de mine este facut :rolleyes: si are mp3 pro default pentru 20 de melodii insa se poate adauga un key de activare mp3 sau mp3 proMerge foarte bine NERO totul tine de obisnuinta plus setari corecte si de ce sa mai instalez un program in plus cand Nero face atat de multe . :supz:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări