mihai2 Postat Februarie 25, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2016 Buna seara,placa de baza este "gigabyte ga-965p-s3",cred ca e prea veche sa aiba usb3;cine mi l-a dat mi-a zis ca are si usb 1 si care nu functioneaza nici cu maus-ul nici cu tastatura.Mihai Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Nu este nici un usb 1.0,are foarta clar 4 porturi usb 2.0 . http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2457#sp Link spre comentariu
mihai2 Postat Februarie 26, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2016 Salut,cert este ca nu-mi functioneaza 2 din cele 4 usb-uri dorsale dar am 2 si pe panoul frontal.Numai bine. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Ok,am inteles,atunci inseamna ca acele doua porturi usb-uri sunt defecte. Alta placa de baza si se rezolva si cu usb-urile. Dar oricum sunt de ajuns 4 porturi usb,adica doua pe placa de baza si doua pe carcasa pc-ului... Link spre comentariu
mihai2 Postat Februarie 26, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2016 Asa este,multumesc pentru ajutor.Cu stima.Mihai Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum