mihai2 Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Buna seara,am cumparat de pe olx o imprimanta samsung xpress m2022 si cand am incercat sa-i instalez dryverul imi spune ca pc-ul nu vede imprimanta;se mai poate face ceva sau trebuie dusa la service?Cand apas pe unul din butoane imi tipareste configuratia si suplies information.Vanzatorul mi-a spus ca nu are dryverul instalat si de aceea nu-mi poate face proba pe pc si eu l-am crezut pe cuvint(papagal)Va multumesc,Mihai Link spre comentariu
spark Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 cauta si descarca driverul pentru sistemul de operare pe care il folosesti verica sau inlocuieste cablul de date (usb)__restart pc daca nici asa nu vede imprimanta """foloseste un ciocan"" ai luat plasa ca are portul bulit__sincere condoleante Link spre comentariu
belasajgo Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Driver-ul a spus ca nu vede imprimanta, sau cautarea din Windows (inainte sa fie instalat driver-ul) a spus ca nu detecteaza imprimanta? Aici gasesti driver-ul necesar si chiar si un update de firmware, in cazul in care ar fi nevoie: http://www.samsung.com/uk/support/model/SL-M2022/SEE Link spre comentariu
mihai2 Postat Februarie 23, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2016 Buna seara,multumesc pt.raspunsuri;dimineata m-am dus cu imprimanta la vanzator si omul foarte amabil mi-a demonstrat ca imprimanta merge perfect:a instalat dryverul pe calc.lui si apoi a printat cateva foi.Am venit cu imprimanta acasa,am instalat dryverul fara probleme si imprimanta functioneaza perfect!Aseara am intodus cd-ul cu dryverul si am urmat pasii indicati:da drumul la imprimanta,conecteaza cablul usb si aici se oprea;azi am legat imprimanta la pc,am dat drumul imprimantei si apoi am itrodus sd-ul si a inceput descarcarea dryverului;totul a mers perfect,in 4-5 minute imprimanta functiona.Cu stima Mihai Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Buna seara,multumesc pt.raspunsuri;dimineata m-am dus cu imprimanta la vanzator si omul foarte amabil mi-a demonstrat ca imprimanta merge perfect:a instalat dryverul pe calc.lui si apoi a printat cateva foi.Am venit cu imprimanta acasa,am instalat dryverul fara probleme si imprimanta functioneaza perfect!Aseara am intodus cd-ul cu dryverul si am urmat pasii indicati:da drumul la imprimanta,conecteaza cablul usb si aici se oprea;azi am legat imprimanta la pc,am dat drumul imprimantei si apoi am itrodus sd-ul si a inceput descarcarea dryverului;totul a mers perfect,in 4-5 minute imprimanta functiona.Cu stima Mihai 1: Ce sistem de oprerare folositi pe pc-ul dvs? 2: Ieri sau aseara ati incercat tot pe acelasi pc-u care ati incercat azi...sau ati incercat pe vreun laptop sau alt pc-u ??? Astept raspuns la aceste doua intrebari !!! Link spre comentariu
mihai2 Postat Februarie 24, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2016 Buna ziua,sist.de operare e windows7;da;ambele incercari le-am facut pe acelasi pc.Cu stima,Mihai Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 (editat) Dar acest pc-u nu cumva are si port usb3.0,daca da si daca ati bagat cablu usb de la imprimanta in acest port usb 3.0,atunci inseamna ca asta o fi fost problema. Mai ales daca nu aveti driverul instalat pentru acest port usb3.0. Acum depinde ce placa de baza aveti in acest pc-u. Dar oricum e bine ca sa rezolvat problema. Editat Februarie 24, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
ovy83 Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 USB 2 este pefect compatibil cu portul usb3,este una si aceeasi treaba.adica,mufa de usb 2 foloseste pinii din portul usb3,aia din fundul portului.sa va uitati atent la port. USB 3 foloseste un hub ,iar in acelasi port vedem chiar la intrare un rand de pini care il foloses doar dispozitivile compatibile usb3,impreuna cu pinii de usb 2,alea din fundul portului. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 USB 2 este pefect compatibil cu portul usb3,este una si aceeasi treaba.adica,mufa de usb 2 foloseste pinii din portul usb3,aia din fundul portului.sa va uitati atent la port. USB 3 foloseste un hub ,iar in acelasi port vedem chiar la intrare un rand de pini care il foloses doar dispozitivile compatibile usb3,impreuna cu pinii de usb 2,alea din fundul portului. Da,asa o fi,dar daca nu a fost instalat driverul pentru acest port usb3.0,nu are cum sa functioneze.....eu am avut zeci de pc-uri si laptop-uri dastea. Stima si respect ! Link spre comentariu
ovy83 Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 doar usb3,usb2 merge fara driver-ul lui usb3.vorbesc de acelasi port usb. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Da,da asa este,portul usb 2.0 nu are legatura cu nici un driver..functineaza fara probleme adica fara driver fara nimic. Dar eu m-am referit ca daca din greseala la nimerit chiar portul 3.0 cand a bagat cablu usb de la imprimanta... Nu avea cum sa functioneze fara acest driver pentru portul usb 3.0. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 eu la laptop am 3 porturi usb3 si pe windows 7 numi trebuie nici un driver sa instales separat merge direct diferenta din usb3 si usb2 este ca usb3 este mai rapid are viteza mai mare ca usb2 deci windows 7 stie de port usb3 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 (editat) eu la laptop am 3 porturi usb3 si pe windows 7 numi trebuie nici un driver sa instales separat merge direct Asta a fost doar un noroc (chior)....adica sa aiba driverul de la usb3.0 windows 7 . Adica se mai intampla si dastea,dar ce e adevarat,e ca se intampla foarte,foarte rar.... O seara minunata va doresc ! Editat Februarie 24, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Asta a fost doar un noroc (chior)....adica sa aiba driverul de la usb3.0 windows 7 . Adica se mai intampla si dastea,dar ce e adevarat,e ca se intampla foarte,foarte rar.... O seara minunata va doresc ! da aici este vorba si de ce windows este eu nu am avut inca probleme cu usb3 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 (editat) Ce laptop aveti,marca si modelul ? Eu cred ca daca mai incercati sa instalati pe inca 10-15 laptop-uri tot acelasi windows 7....cred ca nu o sa mai gasiti un laptop care sa instaleze automat driver-ul pentru usb-ul sau usb-urile 3.0. Deci dvs cred ca ati avut un mic noroc in acest caz...ca sa va instaleze automat acest driver pentru usb 3.0. O seara minunata va doresc ! Editat Februarie 24, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum