Blacksmith Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 Am testat si cu RMAA si imi da la fel, 0.004% la placa audio... Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 cel mai aiurea mi se pare ca e toate aceste lucruri sunt explicate in manualul arta. Dar trebuie sa le si citeasca cineva. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2016 Manualul(alele) ARTA au sute de pagini ! Am citit in mare parte despre calibrare si cum se masoara cu analozorul de spectru... Dar e foarte complicat ce scrie acolo, si de la a citi pana la a intelege e cale lunga. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 21, 2016 Autor Partajează Postat Martie 21, 2016 Stiti ce ma gandeam ? N-ar fi bine daca as face eu un filtru trece jos ca sa tai armonicile pe care le genereaza placa de sunet ? In felul asta o sa vad doar armonicile ce sint generate in amplif. Link spre comentariu
UDAR Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 (editat) Cum faci asta ? Nu uita că placa de sunet produce distorsiuni și pe ieșire , ca generator și pe intrare ca amplificator . Și încă ceva , cum faci filtrul ăla să nu distorsioneze el însuși ? Editat Martie 21, 2016 de UDAR Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 22, 2016 Autor Partajează Postat Martie 22, 2016 (editat) Nustiu ce sa zic... Eu nu prea ma pricep. Deci are distorsiuni si pe intrarea de Line In ? Pai si distorsioneaza si filtru ? Vroiam sa mai atenuez nitel armonicile alea ca sa iasa masuratoarea mai corecta. Editat Martie 22, 2016 de Dudikoff Link spre comentariu
djvas Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Nu de filtru ai nevoie... Si da orice etaj de amplificare are un THD specific(referitor la Line In). Ar trebui sa stii asta avand in vedere ca vrei sa faci masuratori de THD. De regula aparatul de masura trebuie sa fie mult mai precis decat DUT. Din ce am vazut placa ta de sunet sta destul de bine la THD+N pe iesire. Din pacate nu am gasit nici o specificatie despre partea de intrare. Nu cred ca aceasta placa este gandita sa aiba mari performante pe Line In. Mai sus ti-a fost recomandata o interfata dedicata masuratorilor. Si recomandarea mea este asemanatoare... inainte de a te apuca de masuratori fa rost de o placa de sunet mai profesionala, una care este gandita ok si pe partea de intrare nu numai pe iesire. Inca un link de inspiratie .. http://www.audiodesignguide.com/EMUinput/ Link spre comentariu
sk24bpo Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 QA400 a venit de circa o saptamana si userul care a comandat-o a inceput deja sa invete sa o foloseasca. Chiar si asa , cu mai toate lucrurile automatizate sunt destule probleme care trebuiesc puse la punct. Probabil ca primul aparat masurat cu el va fi V2mini , intrucat Leco are o legatura substantiala cu povestea asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum