yo9hmd Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 (editat) De curand am achizitionat aceasta scula si as dori cateva pareri de la colegii care au detinut sau inca detin acest model si lucreaza cu el! Osciloscopul este aproape nou, nefolosit, iar pretul a fost undeva sub jumatate fata de ofertele magazinelor de specialitate. M-ar interesa si o schema, dar stiu ca-i greu de gasit. Va multumesc si va doresc o zi buna! Editat Februarie 22, 2016 de yo9hmd Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 E clar ca e china dar asta nu inseamna ca e ok.Sa il folosesti sanatos.Schema nu cred ca va fi usor. Link spre comentariu
yo9hmd Postat Februarie 23, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2016 Mersi @dan cod, este chinezarie...intuiesc ca ai vrut sa spui ca nu inseamna ca nu ar fi OK. Cele bune! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Asta am vrut sa zic ca desi e china isi face treaba. Link spre comentariu
Vizitator danny19744 Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Mati putea ajuta cu 1 schema osciloscop E0102M cu tub catodic model ART-K451. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Sa traiti aveti manualul service : http://www.4shared.c...IP_E-0102M.htm cu stima Soldan. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum