Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxa 42W

Baditza Vasy

Postări Recomandate

Va salut! 

Am boxa din imagine defecta, as vrea sa o repar dar nu stiu cu ce sa incep, cand o conectez la priza uneori scoate un sunet puternic, alteori nu. Led-ul de la setarea de volum ar trebui sa stea aprins pentru a functiona, dar umbland pe la butoane uneori se abrinde, scoate iara sunetul acela puternic si apoi se stinge si nu mai merge, nu stiu la ce sa ma uit si unde ar putea avea defectiunea, sursa mi se pare buna, as vrea sa imi spuneti ce ar trebui sa verific si daca ar treui sa pun alte poze cu componentele din interior.

Am uitat sa amintesc ca led-ul daca este stins, umbland la potentiometrele de volum se aude in boxa acel fasit, dar foarte incet.

Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Baditza Vasy

3

• legionaru

1

Top autori în acest subiect

Pe modulul de usb are butoanele care schimba melodiile comune cu cele de volum; daca apesi scurt, schimba melodia, daca tii apasat mai mult modifica volumul. Am avut cateva cazuri cu acest simptom, NU E NIMIC DEFECT!

Tine apasat pe butonul next si o sa ai volum...

Editat de legionaru
Link spre comentariu

Am incercat, nu merge, deci boxele se alimenteaza, volumul din butoane il am la 20, nu stiu de ce nu sta led-ull din dreapta aprins aprins, uneori se mai aprinde dar foarte rar si apoi se stinge, in functionare normala el trebuie sa stea aprins.

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări