Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lanterna defecta

kata_tel

Postări Recomandate

am cumparat de pe net o lanterna cu acumulator ce se incarca la priza, cu leduri, are un redresor un condesator si doua rezistente. acumulatorul era 0. lam desfacut si e gol. ma gandesc sa-i pun acid sulfuric dintr-o baterie? e bine sau asa sunt ele goale in interior este un electrolit ca un carbune ca a iesit o bucatica din el, are doua orificii cu dopuri de cauciuc . ms

atasez o poza sa vedeti cum este..

post-189978-0-95289800-1456139354_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kata_tel

6

• Florinel TV

4

• ovy83

2

• tepeleacatalin

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

apa se pune sa acopar pilele sau la jumatate?? :mort

i-am pus apa distilata si am pus la un alimentator de 12v 1a cu o rezistenta de 200 ohmi. sa incarcat vad. la ce tensiune se incarca un asemenea acumulator si ce curent?? ms

Link spre comentariu

2-3 mml in fiecare celula cat sa se umezeasca gelatina de pe faguri.dupa aia la incarcat 24h cu 10%din capacitatea acc-ului. ii de 4 Ah ,incarcam cu 400ma.daca in primele 2-3 ore nu da semn ca ar inmagazina curent... :mort

Editat de ovy83
Link spre comentariu

ala e mic se consuma repede la lanterna asta... pt lanterna pe cap e bun asa...ms

tine mai mult ca ala chiar dacai mare eu am pus la lanterne mari si tin mai mult ca originalul

Link spre comentariu

Acela e un acumulator cu plumb chinezesc(sugativa+foita de plumb).Total no-name. Mai mult de 200mA nu are, dupa 4-5 cicluri se autodescarca singur in 3-4 zile, nu mai tine. Adevarate gunoaie.

poti pune un acumulator de telefon se scoate placuta cu piese cu grija sa ramina lamele sa se poata lipi si merge perfect in locu lui eu asa procedez bafta

Aveti noroc ca electronica inclusa acumulatorului de telefon opreste incarcarea, altfel, cu incarcator bazat pe reactanta capacitiva(SCC primitiva la 230V~), incarcarea unui acumulator Li-Ion(de ex. 18650)e...incendiu garantat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări