kata_tel Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 am cumparat de pe net o lanterna cu acumulator ce se incarca la priza, cu leduri, are un redresor un condesator si doua rezistente. acumulatorul era 0. lam desfacut si e gol. ma gandesc sa-i pun acid sulfuric dintr-o baterie? e bine sau asa sunt ele goale in interior este un electrolit ca un carbune ca a iesit o bucatica din el, are doua orificii cu dopuri de cauciuc . ms atasez o poza sa vedeti cum este.. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 la cum arata se pare ca ati luat teapa....punand acid sulfuric poate exploda...... mai bine ii puneti cruce... Link spre comentariu
ovy83 Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 2 celule=4v hmmm,n-am vazut de mult asemenea acc se pune putina apa distilata ,nu acid... Link spre comentariu
kata_tel Postat Februarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2016 apa se pune sa acopar pilele sau la jumatate?? i-am pus apa distilata si am pus la un alimentator de 12v 1a cu o rezistenta de 200 ohmi. sa incarcat vad. la ce tensiune se incarca un asemenea acumulator si ce curent?? ms Link spre comentariu
ovy83 Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 (editat) 2-3 mml in fiecare celula cat sa se umezeasca gelatina de pe faguri.dupa aia la incarcat 24h cu 10%din capacitatea acc-ului. ii de 4 Ah ,incarcam cu 400ma.daca in primele 2-3 ore nu da semn ca ar inmagazina curent... Editat Februarie 22, 2016 de ovy83 Link spre comentariu
kata_tel Postat Februarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2016 am pus la un alimentator de telefon in comutatie, 4,9v 400mah. erau sarite niste bucatele de gelatina din aia dar poate mai e bun. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 poti pune un acumulator de telefon se scoate placuta cu piese cu grija sa ramina lamele sa se poata lipi si merge perfect in locu lui eu asa procedez bafta Link spre comentariu
kata_tel Postat Februarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2016 ala e mic se consuma repede la lanterna asta... pt lanterna pe cap e bun asa...ms Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 ala e mic se consuma repede la lanterna asta... pt lanterna pe cap e bun asa...ms tine mai mult ca ala chiar dacai mare eu am pus la lanterne mari si tin mai mult ca originalul Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Acela e un acumulator cu plumb chinezesc(sugativa+foita de plumb).Total no-name. Mai mult de 200mA nu are, dupa 4-5 cicluri se autodescarca singur in 3-4 zile, nu mai tine. Adevarate gunoaie. poti pune un acumulator de telefon se scoate placuta cu piese cu grija sa ramina lamele sa se poata lipi si merge perfect in locu lui eu asa procedez bafta Aveti noroc ca electronica inclusa acumulatorului de telefon opreste incarcarea, altfel, cu incarcator bazat pe reactanta capacitiva(SCC primitiva la 230V~), incarcarea unui acumulator Li-Ion(de ex. 18650)e...incendiu garantat. Link spre comentariu
kata_tel Postat Februarie 24, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2016 dupa o zi de incarcare arata 4,1v iar dupa o zi de stat degeaba e descarcat complet... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 pune domnule un acumulator de telefon cum am spus eu folosesc o lanterna de 2 ani fara probleme cu acumulator de tel. Link spre comentariu
kata_tel Postat Februarie 24, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2016 voi pune un acumulator de telefon cum a-ti spus..ms Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 sa ai grija cu + si - Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum