ionescu liviu Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Salut! Caut sa cumpar niste comutatoare si ar arata bine cele cu led dar nu stiu la ce tensiune merge ledul. Eu le voi folosi la aproximativ 12 v (3 acumulatori li-ion in serie). Pe site scrie asa: Comutator basculant ON-OFF 10A RS1366LBBGL3 SPST ROCKER; ON-OFF; Config.pini: SPST; Sarcina AC:10A/250V; 50mohmi Simbol original:R13-66L-02-BBG-0D-L-3 Producator:SCI Grupa:intrerupatoare rocker Specificatii tehnice Tip intrerupator: ROCKER Mod comutare: ON-OFF Configuratie pini : SPST Sarcina admisibila contacte AC (la sarcina rezistiva): 10 A / 250 V Culoare buton : neagra Rezistenta contact : max. 50mohmi Terminale conectori : 4,8 x 0,8 mm Clasa inflamabilitate : UL94V-2 Iluminare : LED Grosime panou : max 3mm Durabilitate electrica : 6000cicluri Marcare clapeta : fara descriere Sarcina admisibila contacte DC (la sarcina rezistiva) : 16 A / 12 V Material carcasa: poliamida Culoare lumina de fundal : verde Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Il cumperi degeaba. Acel led este deja inseriat cu o rezistenta pentru alimentare la 125 sau 250V. Sunt alte modele unde led-ul e separat si-l poti alimenta tu din 12V cu o rezistenta.Vezi foaia de catalog. Eu l-am gasit la TME. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Februarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2016 Multumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum