cristitranca Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 am auzit ca gheata carbonica sublimeaza, deci nu trece in lichid ci direct in gaz, sta la -79 de grade. as vrea sa incerc sa o folosesc la racirea unui procesor overclockat. o fi o idee buna? de unde as putea face rost de asa ceva? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Imi aduc aminte de denumirea asta dintr-o poveste SF, acolo era toxica rau! Link spre comentariu
cristitranca Postat Martie 17, 2007 Autor Partajează Postat Martie 17, 2007 toxica, netoxica, vreau sa raceasca un procesor si sa nu ude palca de baza daca se topeste.... deci stiti cumva de unde as putea lua? Link spre comentariu
Yo4You Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Cred ca ar merge la fel de bine si o racire pe freon. Link spre comentariu
cristitranca Postat Martie 17, 2007 Autor Partajează Postat Martie 17, 2007 feon dat la rece banuiesc ca te referi.... Link spre comentariu
Yo4You Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Am vazut mai demult un proiect cu racire pe baza de freon exact cum e la frigider condensator direct pe cooler prin care trece vapori de freon prin intermediul unei pompe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum