Radiotelegrafist Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Pentru ce este acest traf capsulat?pe el scrie:OUTPUT IMPEDANCE600OHMI,MAXIMUM OUTPUT LEVEL 2V RMS,AUDIO FREQUENCY RANGE 5HZ 20KHZ,DYNAMIC RANGE 90dB. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Pare sa fie un transformator de iesire,de audiofrecventa. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 (editat) Mai degraba cred ca este un transformator defazor de audiofrecventa. Editat Februarie 21, 2016 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2016 Mai degraba cred ca este un transformator defazor de audiofrecventa. il pot folosi oare intrun fel? Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Si totusi nu este transformator...are lipita eticheta:CLASS 1 LASER PRODUCT,eticheta ce apare pe aparatele CD si DVD,in zona sistemului optic. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2016 pai este dintrun dvd mai antic,dar ce rol avea acolo ca este mare are 9/9cm si 1kg? l-am alimentat la retea, primarul are 36ohmi si scoate 30 si 20v si merge perfect nu se incalzeste deloc,si are si amperaj. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 (editat) Un lucru e clar. Nu e traf de retea, daca e sa ne luam, dupa ce scrie pe el. Eu nu as risca sa-l alimentez la retea timp, indelunga,pina nu as fi edificat pe deplin ce este. Editat Februarie 21, 2016 de GEO 53 BN Link spre comentariu
UDAR Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 (editat) E posibil ca eticheta să se refere la întreg produsul , nu la traf . Sigur ați văzut cu toții în unele surse PC etichetele puse pe traf sau chiar pe unul din condensatorii mari ... Editat Februarie 21, 2016 de UDAR Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Posibil sa ai dreptate. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2016 Un lucru e clar. Nu e traf de retea, daca e sa ne luam, dupa ce scrie pe el. Eu nu as risca sa-l alimentez la retea timp, indelunga,pina nu as fi edificat pe deplin ce este. este de o ora jumate in priza si nu sa incalzit absolut deloc,deja vad ca o sa fac un amplif cu el. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 (editat) este de o ora jumate in priza si nu sa incalzit absolut deloc,deja vad ca o sa fac un amplif cu el. Inseamna ca este traf de retea,daca nu s-a incalzit dupa atita timp de functionare. Editat Februarie 21, 2016 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2016 Inseamna ca este traf de retea,daca nu s-a incalzit dupa atita timp de functionare. pai de ce scrie pe el ca este pentru audio? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Si pentru mine este o enigma. Posibil ca ,colegul @UDAR sa aiba dreptate. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2016 Si pentru mine este o enigma. Posibil ca ,colegul @UDAR sa aiba dreptate. Da si eu zic ca colegul UDAR are dreptate ca acele specificatii se refera la aparatul de unde a fost scos din moment ce si acum este in priza si nu sa incalzit deloc absolut. Link spre comentariu
powerlight Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Incercati sa-l desfaceti sa vedem si noi cei in interiorul sau,poate este si o dioda alimentata acolo.Are vreun orificiu pentru lentila ceva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum