Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IDENTIFICARE TRANSFORMATOR

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

7

• GEO 53 BN

6

• alexutu04

6

• adydep

4

pai este dintrun dvd mai antic,dar ce rol avea acolo ca este mare are 9/9cm si 1kg?

l-am alimentat la retea, primarul are 36ohmi si scoate 30 si 20v si merge perfect nu se incalzeste deloc,si are si amperaj.

Link spre comentariu

Un lucru e clar. Nu e traf de retea, daca e sa ne luam, dupa ce scrie pe el. Eu nu as risca sa-l alimentez la retea timp, indelunga,pina nu as fi edificat pe deplin ce este.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

E posibil ca eticheta să se refere la întreg produsul , nu la traf . Sigur ați văzut cu toții în unele surse PC etichetele puse pe traf sau chiar pe unul din condensatorii mari ...

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Un lucru e clar. Nu e traf de retea, daca e sa ne luam, dupa ce scrie pe el. Eu nu as risca sa-l alimentez la retea timp, indelunga,pina nu as fi edificat pe deplin ce este.

este de o ora jumate in priza si nu sa incalzit absolut deloc,deja vad ca o sa fac un amplif cu el.

Link spre comentariu

este de o ora jumate in priza si nu sa incalzit absolut deloc,deja vad ca o sa fac un amplif cu el.

Inseamna ca este traf de retea,daca nu s-a incalzit dupa atita timp de functionare.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Si pentru mine este o enigma. Posibil ca ,colegul @UDAR sa aiba dreptate.

Da si eu zic ca colegul UDAR are dreptate ca acele specificatii se refera la aparatul de unde a fost scos din moment ce si acum este in priza si nu sa incalzit deloc absolut.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări