Vizitator Ioan Ilea Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 (editat) ''Salut! Am un amplificator audio SABA MI150 si s-a defectat. Nu stiu care ar fi problema. Se aude foarte incet la boxe cand statia este data la maxim. Care ar fi cauza?'' Editat Februarie 21, 2016 de Ioan Ilea Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Salut am o STATIE AMPLIFICATOR AUDIO SABA MI150 si sa defectat nu stiu care ar fi problema se aude foarte incet la boxe cand statia este data la maxim cam care ar fi cauza? ''Salut! Am un amplificator audio SABA MI150 si s-a defectat. Nu stiu care ar fi problema. Se aude foarte incet la boxe cand statia este data la maxim. Care ar fi cauza?'' PS: Am corectat eu greselile gramaticale si de punctuatie. Link spre comentariu
Vizitator Ioan Ilea Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 (editat) Mersi Editat Februarie 21, 2016 de Ioan Ilea Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 (editat) Uite aici http://www.elforum.info/forum/9-depanari-radio-tv-audio-video/ gasesti raspunsuri la problema ta Deschide acolo un subiect sau roaga un moderator sa il mute pe asta Editat Februarie 21, 2016 de maxente Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum