ciuca paul Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Va salut. La acest tv in mod haotic manifestarea consta prin lipsa imaginii .In timpul aparitiei imaginii totul este ok iar la manifestarea fenomenului nu am decat putin vizibil o desincronizare pe oriz. si verticala fara sonor.Daca intrerup semnalul se observa pe un fond gri "purecii"[si imaginea este dezincronizata pe acelasi aspect].Am schimbat selectorul si fusul dar nici o modificare ,tensiuni corecte pe selector,refacut contacte imperfecte in zona multifuncti. dar fara rezultat.Pe video se comporta normal Suspectez tda-ul dar nu sunt sigur ,rog ceva sugestii.. Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 schimba condesatorul C621 de 22nF/100V la pinul 8 al trafo. de linii Link spre comentariu
ciuca paul Postat Februarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2016 Am schimbat condens.dar fara nici un rezultat.. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Incearca si un dump !! Link spre comentariu
ciuca paul Postat Februarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2016 am schimbat si dumpul d-nu Dan dar vad ca nu am nici o schimbare ,aici cred ca-i vorba de o componenta pasiva de pe langa tda.. mai caut Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 in mod haotic manifestarea consta prin lipsa imaginii .In timpul aparitiei imaginii totul este ok iar la manifestarea fenomenului nu am decat putin vizibil o desincronizare pe oriz. si verticala fara sonor. relipeste jungla pin cu pin Link spre comentariu
ciuca paul Postat Februarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2016 o facusem anterior Link spre comentariu
mariuscelemen Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 o facusem anterior dar jungla e ok?? Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 (editat) Eroare:11AK56 nu are jungla,are UOC ,sau multifunctional-cum preferati Editat Februarie 21, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
mariuscelemen Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Eroare:11AK56 nu are jungla,are UOC ,sau multifunctional-cum preferati da ai dreptate.,, Link spre comentariu
bogdan_bogdan889 Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Măsoară cu esr-metrul toți condensatori în special sursa și bara de 160v vezi dacă ai +14v și respectiv -14v tensiune recuperata pe cadre ,vezi lângă integratul de cadre este o dioda întreruptă care da acest simtom . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum