spyry Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Salutare meseriasi.Am primit de curand un tv marca Simbio sasiu 11AK30A11 care dupa spusele proprietarului a fost trasnit vara trecuta, intre timp omul si-a cumparat un LCD care sa defectat iremediabil si a revenit la vechiul tv care a avut ca defect initial procesor defect ,dupa inlocuirea procesorului a aparut imaginea comprimata jos cam 6 cm ne reglabila din meniu service, am masurat tranzistorii Q605 si Q604 pe care i-am gasit in scurt B-E ,i-am inlocuit imaginea sa rezolvat in schimb nu am sunet dupa ''N,, verificari am ajuns la concluzia ca e vorba de, jungla defecta, pe partea de sunet .am inlocuit si jungla si nici o modificare ,am copiat optiunile din meniul service de pe un tv identic cu acelasi tip de tuner si acelasi procesor dar in zadar ,mentionez ca etajul final este OK ,singurul zgomot pe care il scoate este un pocnet in momentul in care schimb standardele de sunet in rest nu se aude nimic ,am inlocuit 3 memorii dintre care 2 cu dump scris OK si un a goala pe audio OUT din junla nu scoate nimic am testat cu un amplificator separat.NUmai stiu ce sa fac ,desi cred ca este pacat de atata munca sa ma las pagubas . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 schimba si filtru (fusu) cum este facut stereo sau mono ce ic de sunet are are ic MSP? Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 n-are treaba fus-ul aici Link spre comentariu
spyry Postat Februarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2016 Este in varianta mono nu are MSP,si am inlocuit si (fusu) dar nu vrea si pace Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 (editat) ce final sunet are?daca e stereo verifica q302 am postat dupa... verifica totusi daca e montat q302 si mono Editat Februarie 21, 2016 de palcu ion Link spre comentariu
spyry Postat Februarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2016 Finalul audio esta TDA7266L ,iar Q302 esta bun am incercat si fara el ,si l-am si inlocuit insa rezultatul intarzie sa apara ! Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Dar conectand un DVD(de ex.) pe SCART,apare sonor? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Pai nici nu a specificat cum il foloseste la RCA,EUROSCART SAU RF. Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 pin 46 procesor MUTE ce zice? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Eu in cazurile astea merg invers pe defect de la dif spre jungla. Link spre comentariu
spyry Postat Februarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2016 Amverificat si pe AV cu un DVD si nici pe AV nu am avut sunet ,am trecut peste faptul ca testand cu surubelnita pe intrarea in finalul audio aveam brum ,si am inlocuit si finalul de sunet si surpriza a aparut sunet normal , ciudat dar asta este realitatea .Multumiri celor care au avut bunavointa sa ma ajute in rezolvarea acestui defect rar intalnit de mine!. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Brumul ala sunt sigur ca nu era cum trebuie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum