but Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Caut o schema pentru invertor Stern 200a. Multumesc. Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Am si eu nevoie de o schema pentru acest invertor Stern WM200INVL Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Caut o schema pentru invertor Stern 200a. Multumesc. Am si eu nevoie de o schema pentru acest invertor Stern WM200INVL Putinele,putinele sanse ! Va spun asta din propia experenta pentru ca am avut si eu unul asemanator,dar din pacate nu am gasit schema pentru el. Link spre comentariu
milo01miau Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 http://forum.onliner.by/viewtopic.php?p=89072859#p89072859 Nu stiu... sper ca ajuta cu ceva. Spor! Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Din ce m-am uitat eu la rusi nu seamana cu ce am eu Sunt niste rezisente coapte pe o placuta montata vertical, banuiesc eu ca acolo e ceva legat de driver-ul IGBT-uril plus un mosfet care arata sarma D-S , dar fara schema e mai nasol ca nu stiu valorile acelor rezistente negre si ce o mai fi pe acolo Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 L-am facut ! Problema era la sursa auxiliara care alimenteaza oscilatorul PWM, protectia si driverul. Era sursa facuta praf, am inlocuit 90% din ea Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 L-am facut ! Problema era la sursa auxiliara care alimenteaza oscilatorul PWM, protectia si driverul. Era sursa facuta praf, am inlocuit 90% din ea De-aia, fir'ar sa fie, sunt mai bune sursele auxiliare cu traf clasic.N-au zeci de componente ce pocnesc cand ti-e lumea mai draga!Nici cu piesele inlocuite,ca in cazul asta,nu esti sigur.Ca altfel de ce si-a dat duhul?De bune ce sunt piesele? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum