gheo23 Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Am ceva timp de cand incerc sa pun la punct un autobias simplu pentru el84 clasa A. Dupa mai multe incercari am ajuns la aceasta schema care , dupa masuratorile mele , isi face treaba foarte bine. Acum , intrebare : In cazul in care acest circuit ar fi folosit pentru un PP ar putea sa modifice in rau performantele dinamice ale finalului clasa AB1 tinand cont de faptul ca la varfuri curentul anodic depaseste valoarea medie stabilita de negativare ? Autobias.pdf Link spre comentariu
gheo23 Postat Februarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2016 Sa fiu mai clar. Acest circuit va fi in dublu exemplar , fiecare cu finala lui . Scopul este anularea premagnetizarii miezului in timp datorata uzurii inegale a tuburilor sau inlocuirii lor . Am incercat cu diverse tuburi: EL84 , de doua proveniente , 6P14P , 6P14P-K, 6P14P-EV, curentul anodic ramane constant si la modificarea Ua intre 240v -320v. Astept opinii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Daca curentul este constant atunci amplificatorul PP lucreaza in clasa A si aplicatia dvs este perfecta, eu testez ceva asemanator de aproximativ doi ani pe un SE cu PL519 dar tuburile nu prezinta inca uzura vizibila lucru verificat pe catometru totusi tensiunea de negativare a scazut cu aprox 1V inseamna ca sistemul de corectie lucreaza bine Link spre comentariu
gheo23 Postat Februarie 20, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2016 (editat) Da , asa ma gandeam si eu.Cu acest montaj un PP nu poate lucra decat in clasa A.In schema C3 e desenat invers, greseala de editare.Schema corectata .pdf.pdf Editat Februarie 20, 2016 de gheo23 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum