Blind Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Eu nu am primit spam (mai mult decat de obicei) in urma inscrierii pe forum, id-uri de mess cu solicitare de adaugare in lista primesc zilnic, dau add doar la cei cunoscuti sau la cei care-mi spun ca au id-ul de pe forum (si id-ul meu a aparut pe nush unde in urma unui joc online pe care il jucam acum cateva luni).Adresa mail poti sa o completezi fara probleme, pentru ca nu ti-o poate afla cineva in nici un fel (asta daca nu ai si id-ul de mess completat, iar adresa de mail e aceeasi cu id-ul) Link spre comentariu
Yo4You Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Cam asa este un exemplu http://www.oleco.de putina germana nu strica :drinkers: Link spre comentariu
Solim Postat Martie 17, 2007 Autor Partajează Postat Martie 17, 2007 Da is sigur ca aici o fost mana lu careva......Oricum,daca stiti un institut dinasta sa reclami,ceva,sami ziceti Link spre comentariu
Blind Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Te prinzi mai greu, am obs asta....NU EXISTA ASA CEVA! Ia legatura cu administratorul sitului respectiv si vezi daca vrea sa te ajute. Daca nu....soarta Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 18, 2007 Partajează Postat Martie 18, 2007 trimite pe cineva in vizita: domain-name: porc.ro Marius Feraru bd.Dimitrie Cantemir, nr.5 bl.B4, sc.A, ap.4 Iasi Iasi Postal Code: 700233 Phone: +40 722 546 341 Email: [email protected] nameserver: ns0.n0i.net 82.77.237.65 nameserver: ns1.n0i.net 82.77.237.66 :snakeman: Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 18, 2007 Partajează Postat Martie 18, 2007 Solim , nu iti mai fa probleme , cand o sa vada cum scrii, cu timpul nu o sa te mai deranjeze nimeni :smt003 Link spre comentariu
strombi Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Solim pot sa dau cu accel sit dar dau degeaba pt ca el sigur are backup nu il pot tine picat permanent,il pici doar temporar dar poti sa ii scrii la admin un mail in care sa ii ceri politicos sa iti stearga id de pe acel sit. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Voi va dati seama ca ati comentat pe un subiect de acum 5 ani nu? Link spre comentariu
idm_luci Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Ba frate da sunteti unii dintre voi prosti rau de tot De ce il duceti in eroare? Cei de pe acel site au incalcat drepturile de autor prin punerea acelui id fara permisiunea lui.El daca vrea ii poate da in judecata oricand ..(sanse de castig 90%) depinde si de judecator...Voi ceilalti care habar naveti despre IT,legi etc nu va mai bagati ma drq...vreti sa va credeti si voi mai importanti frate?..Mai bine taceati ( dupa vechiul proverb :"daca taceai,filozof ramaneai") Eu iti urez succes! Prietene , ti-ai facut cont pe ElForum doar sa ne anunti cat suntem de prosti ?? Esti tare , oricum frumoasa intrare pe forum. Dupa cum spunea colegul mai sus , subiectul e de acum 5 ani , deci vorba romanului , "daca taceai , filozof ramaneai" Link spre comentariu
__farad__ Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Ca-n filmele cu Mr. Bean. De acu 5 ani Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Probabil e tot ăla de se plângea că i-a fost invadată intimitatea şi că l-au ajuns, tocmai în Spania, blestemele celor pe care i-a ţepuit mai demult pe meleaguri mioritice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum