Solim Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Buna.Nu stiu daca siteul in cauza este ilegal,dar nici nu se face asa ceva.Pai ma trezesc ca intra pe mine 20 de pers pe mess din cauza ca cineva mi-o dat ID acolo pe site la rubrica Iduri baieti.PAi sa nu-ti vina sai distrugi siteu frate??Ar trebui cumva sa fie inregistrati,sa stie cine o pus ID,nu asa pune cine vrea id si langa el sccrie si ce vrea.Ce as putea face sa ma sterg de acolo,sau sa pice siteul ala de 2 bani. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Esti cautat frate, nu gluma :smt005 Link spre comentariu
Blind Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Simplu si usor: schimba-ti id-ul de messenger Link spre comentariu
cr1stache Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Si mai simplu dai la ignore list pe oricine nu este in lista ta de mess si ai scapat de bataie de cap :smt004 Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 si intreaba-ti prietenii sa vezi care au chef de glume :snakeman: Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Pai nu distrugi site-ul. Poti face o plangere la webmaster ca sa-ti stearga id-ul de pe website. Link spre comentariu
cristitranca Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 oare exista vreo posibilitate de a-i da in judecata? Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 copilariikopylaryyk0piIlaryi auzi la ei, sa dai site-ul in judecata sa pici site-ul :)ayayayayayay ... :smt044 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 oare exista vreo posibilitate de a-i da in judecata?cea mai mare tampenie care am auzit-o eu pe aci :goodman: daca ar fi asa probabil pe mine toti useri de pe acest forum m-ar da in judecata ca i-am lasat sa debiteze prostii pe aici :axe: Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Solim, zi mersi ca nu ti-au publicat adresa! :smt044 :smt044 :smt044 Link spre comentariu
Solim Postat Martie 17, 2007 Autor Partajează Postat Martie 17, 2007 Fain,nu?deci din cate miati spus,nu prea am nimic de facut,as avea nevoie de un hacker.nici unul pe aici? :yawinkle:uai ca am injurat de toti dracii site-ul ala,mai precis,comymanele.tk Link spre comentariu
Yo4You Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Vezi mane te-or facut lider manelist ce sa-i faci aici nu se vb de asa ceva ci de electronica stiinta si tehnica :smt005 Link spre comentariu
Solim Postat Martie 17, 2007 Autor Partajează Postat Martie 17, 2007 Dar nu este vreo asociatie ceva,care sa desfinteze siteurile ilegale? :smt005 Link spre comentariu
Blind Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Poate ca situl respectiv este legal....poate ca ar trebui sa nu iti mai dai id-ul de messenger tuturor celor cu care vorbesti pe mirc....poate ca nu ar trebui sa iti completezi id-ul pe toate siturile si forumurile de doi bani....poate ca nu ar trebui sa folosesti situri de dating online...poate ca cineva are o problema cu manelistii si ti-a facut intentionat asta... Link spre comentariu
Yo4You Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Mane vorba lui blind fati si tu un mail care il verifici din an in pasti numai ptr inregistrare pe siteuri si cam atat vorba lui @BLIND.Dupa 3 luni de la inregistrarea mea pe elforum dau si eu o raita pe emailul care l-am pus pe elforum moama ce s-a mai chinuit ne-a VASILE sa ma atentioneze cu mesajul COMPLETEAZA-ti locatia abia dupa 3 luni am completat locatia noroc ca nu ma sters de pe elforum i multumesc pe aceasta cale ca a fost amabil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum