Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony sasiu fe-2

peternan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ANDRASONI LUCIAN

3

• peternan

3

• dan-a2

2

• adydep

2

Top autori în acest subiect

Va salut ! Se poate monta UPS 001 la acest sasiu deoarece nu gasesc MCZ 3001 DB ? Multumesc !

dati mai multe detali:modelul tv,eventual o poza cu sursa tv-ului.

Link spre comentariu

In teorie se poate in practica e mai dificil......!! Sursa mica de st-by este ok? Iar integratul MCZ3001DB se gaseste de cumparat .....nou si second hand!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu
Toni Marginean

Va salut ! Se poate monta UPS 001 la acest sasiu deoarece nu gasesc MCZ 3001 DB ? Multumesc !

Nu! Si asa sasiele Sony sunt destul de sofisticate, eu nu as incerca.

Se gaseste ci-ul dar pe la 80-90 lei plus taxele postale. Am sa va caut eu unul recuperat.

Link spre comentariu

,, Reparatia ''  oricum nu e de durata  ,  intre timp  cautati un MCZ bun  !!  :rade:

Sunt de acord ca solutia optima este un MCZ nou...Am un client cu tv Sony la care merge MCZ-ul "recuperat" de vreo 18 luni, este adevarat ca nu se stie cat va merge..., dar d-voastra ati incercat?

Link spre comentariu

Si ca sa fie o "reparatie"de durata,pe tabla de aluminiu lipita pe MCZ,se poate lipii PTC-ul,care este tot timpul cald.Bine,tot o solutie provizorie.

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări