Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Samsung LE26R71BX/XEH

Vizitator tzohouse

Postări Recomandate

Vizitator tzohouse

Salut!

Am un LCD TV Model LE26R71BX/XEH cu o problemutza: pe diverse programe, atunci cand predomina o anumita culoare pe display, imaginea se schimba in alb-negru pentru o fractiune de secunda, apoi tot pentru o fractiune de secunda apar purici, sunetul dispare, ecranul devine negru tot pentru o fractiune de secunda si tot asa - cat tine culoarea respectiva. Dupa ce culorile afisate se diversifica si sunt un pic mai omogene, imaginea si sunetul revin la normal. Eu am pus problema pe seama semnalului analogic ce intra in TV. Am trecut la digital, i-am pus un STB digital, insa acum nu mai imi apar puricii, ci doar mi se inchide si se deschide ecranul pentru cateva fractiuni de secunda (evident, nu mai am nici sunet atunci cand se inchide ecranul), tot atunci cand predomina o culoare. Stie cineva ce ar putea fi? Sunt sanse sa am vreun condensator defect? Va intreb pentru ca la mine in oras electronistii sunt un lucru foarte rar. 

Multumesc!

Editat de tzohouse
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări