Vizitator ciogaby Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 care este cel mai bun multimetru electronic calitate-pret ? Link spre comentariu
gaby Postat Martie 19, 2007 Partajează Postat Martie 19, 2007 Ala pe care ti-l poti permite :goodman: Link spre comentariu
Golem Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 Protek 6800.Un salariu(14 milioane).Dar te tine o viata si face ce nu poti sa crezi! Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 .Un salariu(14 milioane). :chior: :w00t: Si daca sunt vre-o 3-4 salarii la mine? :smt017 :smt100 Link spre comentariu
sborkuti Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 cu 14 mil deja iei un osciloscop si face ce nu poti sa crezi Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 ce ma distreaza intrebarile si raspunsurile astea :smt003 eu repet ce tot intreb :cati bani facecti cu el ?sau cumparati ceva scump doar asa ca e scump si stie sa faca si aia, si aia ... sa fie acolo, ca nu se stie niciodata la ce trebuie ...mai stiu eu pe unii care au telefoane de 20 mil si le folosesc sa dea beep-uri ca nu au bani de credit :pol: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 mai stiu eu pe unii care au telefoane de 20 mil si le folosesc sa dea beep-uri ca nu au bani de creditSunt destui dinastia.!Si poarta folia protectoare pe ecran 1 an de zile :smt005 Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 23, 2007 Partajează Postat Aprilie 23, 2007 apropo de folii protectoare si abtibilduri sa va mai zic ce am intalnit eu in timp ( ca tot e 7 dimineata si nu am apucat sa ma culc inca :smt003 )1. televizoare de 7-8 ani vechime venite la reparat - au pe ecran neatins abtibildul tip reclama pe care scrie mare : TELETEXT , 100 PROGRAME , STEREO, ETC - ocupa un sfert de ecran - in general in partea stanga sus in colt2. televizoare tip album - toata carcasa plina de abtibilduri cu fotbalisti , actori din beverly hills , etc - din cauza ca nu au mai avut loc pe cutie, televizorul fiind diagonala 51 , de jur imprejur pe ecran un cordon de abtibilduri - constatare - nu se vede randul doi de scris la subtitrare 3. telecomanda invelita in punga originala - asa este de zece ani - punga este neagra deja de murdarie , nu se mai vede nici o tasta prin ea - clientul spune : eu stiu tastele, nu trebuie sa le vad 4. televizor cu tub ciobit aproape central - probabil asa a fost adus de dincolo - remediu client : lipit abtibild pe ecran peste ciobitura nu imi mai aduc aminte acum altceva :smt006 Link spre comentariu
Guest1 Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 @Tavitrebuia sa le pozezi si sa faci un album. :smt003 tibi Link spre comentariu
Golem Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 Electronistii bazati(si cu clienti)isi cumpara aparate de masura bengoase si scumpe, pentru simplu fapt ca au nevoie de timp sa cunoasca respectivul aparat, sa-i interpreteze indicatiile, pana li se "lipeste" de mana aparatul.Cu un stift, n-ai cum, nici nu apuci sa te obisnuiesti cu el, si se si strica...ce faci?cumperi alt stift identic?Asa ca mai bine dai un ban(daca-l ai...)si pe urma faci"vraji" cu multimetrul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum