Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alarma cu senzor de proximitate - simpla

Vizitator Lucian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

16

• Craciun

9

• Incepator

1

• 1 lună mai târziu...
Vizitator Lucian

Am montat alarma aceasta si pe masina dar am renuntat la partea cu "atingerea" caroseriei, deocamdata deoarece sper sa-i dau de cap pana la urma. Astept noi sugestii :oops:

Link spre comentariu

in articolul de unde ma preluat schema se mentiona ca antena se cupleaza la masa masinii...eu doar am apucat apucat sa fac un montaj de test si parea ca oricat d emica ar fi bucla la masa "simtea"intr-o revista Tehnium, de prin anii '71-'72 se mentiona ca se conecteaza mai multe fire legate prin placute de cablaje; placutele lipite de caroserie, aproape d epunctele protejate cu partea de teztolid si firele lipite pe partea cuprata.. da' n-a mai apucat sa testez asta..

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator Lucian

Salut! Nu am mai navigat de mult pe net si acum am vazut ce ati mai discutat despre aceasta schema... Si eu ma mai chinui sa o fac sa mearga dar inca nu am reusit... Va astept cu noi sugestii...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări