Vizitator viobio Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 (editat) Saptamana viitoare dau o comanda de componente pe acest site http://www.tube-town.net/ttstore/Tubes:::1.htmlDaca cineva este interesat de ceva sa ma contacteze ,valoarea componentelor se achita inainte de a da comanda,sa nu raman eu cu piesele comandate. transportul este platit de mine.Valabil doar pentru cei din Bucuresti. Editat Februarie 18, 2016 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Vineri dau comanda,daca mai sunt doritori .... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Ce trafuri de iesire s-ar potrivi pentru un PP cu EL84? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Ce trafuri de iesire s-ar potrivi pentru un PP cu EL84?Hammond 1608,1620. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Ok, mercic, deocamdata mai stagneaza ideea. Link spre comentariu
adrian lucian Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Multumesc de initiativa mare boier, un nr de cont in PM sa virez si eu baniI pentru 4 buc 6L6 STR Tung-Sol. Stabilim in privat detalii. Sanatate si noroc Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 Dacă mai sunt doritori,mâine dau comanda,mai aveți o zi la dispoziție Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Am dat comanda,Joia viitoare ajung piesele,va anunt aici. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Au venit piesele! Link spre comentariu
tobi Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Gest impresionant ! Multumesc, Viobio. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Saptamana viitoare dau o comanda de componente pe acest site http://www.tube-town.net/ttstore/Tubes:::1.htmlDaca cineva este interesat de ceva sa ma contacteze ,valoarea componentelor se achita inainte de a da comanda,sa nu raman eu cu piesele comandate. transportul este platit de mine.Valabil doar pentru cei din Bucuresti.Cam peste 10 zile mai dau o comanda de piese,pe acel site ,cine este interesat ma gaseste aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum