Vizitator HarubraCadabra Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Un coleg de facultate a avut probleme mari cu acest laptop din cauza temperaturii.Laptop-ul se incalzea tare chiar si in idle. Laptop-ul a fost desfacut de 2-3 ori pentru curatare si schimbare de pasta.Problema ce a pus capac a fost stingerea din senin in timp ce il folosea. Dupa ce l-a desfacut a constatat o componenta destul de bine prajita, incat nici nu se mai intelege ce componenta a fost.Va rog frumos, sa ne ajutati in descoperirea componentei in cauza. Am atasat o poza cu placa de baza, unde am pus in evidenta zona afectata. Link spre comentariu
Vizitator valys Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Probabil ca este 47t SOT-143B BAS40-07 Dioda Schottky Link spre comentariu
Vizitator HarubraCadabra Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 (editat) Probabil ca este47t SOT-143B BAS40-07 Dioda Schottky Multumesc de raspuns insa componenta pare sa aibe 3 picioare.Edit: Confirm ca pe placa de baza, componenta are doar 3 picioare. Editat Februarie 18, 2016 de HarubraCadabra Link spre comentariu
Vizitator valys Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Cred ca m-am grabit un pic. Mai jos pe placa este tot o dioda Schottky 47t. Dar poate fi si altceva: SCHOTTKY BAT54AW: Aveti aici un link http://notebook1.ru/forma1/viewtopic.php?f=231&t=105631 poate va ajuta! Link spre comentariu
Vizitator HarubraCadabra Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Cred ca m-am grabit un pic. Mai jos pe placa este tot o dioda Schottky 47t. Dar poate fi si altceva: SCHOTTKY BAT54AW: Aveti aici un link http://notebook1.ru/forma1/viewtopic.php?f=231&t=105631 poate va ajuta! Multumesc mult de acest raspuns. Am gasit pe un alt site aceeasi placa de baza dar din pacate nici in aceea poza nu apare scrisul de pe componenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum