mercenarx Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 acel cond l-am schimbat printre primii (tv functiona cu cel vechi dar schimbat preventiv) iarasi un lucru pe care nu l-am mentionat este faptul ca cineva a pus jungla pe soclu. am scos soclul afara (am mai avut experiente neplacute cu soclurile , in special in cazul junglelor) si am lipit o ALTA jungla direct pe placa acum pleaca liniile imediat dupa ce este alimentat banuiesc ca lipiturile au fost de vina Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 (editat) cu care trafo driver? era interesant de vazut daca cel original cu 5 ohmi era ok Editat Februarie 18, 2016 de palcu ion Link spre comentariu
mercenarx Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 da, l-am pus pe cel original si functioneaza cu el iata ca sunt si trafo drivere cu primar de 5 ohmi Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 rezistenta e data de diametrul sarmei de bobinaj,fiind de tensiune mica e normal sa aibe rez mai mica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum