palcu ion Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 dupa schema ete3-chassis dezlipeste pin 1 trafo linii si vezi daca atunci se aprinde becul Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Februarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2016 si se aprinde becul?Nu se aprinde . Am masurat si cu voltmetrul in locurile precizate in documentul atasat si nu am tensiune Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Februarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2016 dupa schema ete3-chassis dezlipeste pin 1 trafo linii si vezi daca atunci se aprinde becul Mai este nevoie sa dezlipesc pinul 1 de la trafo linii daca am scos tranzistorul de linii afara si am legat becul in colectorul si emitorul lui ? Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Dezlipeste-l, si pune becul pe condensatorul de pe B+. Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Februarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2016 Dezlipeste-l, si pune becul pe condensatorul de pe B+. Am dezlipit pinul 1 trafo linii , am pus becul pe condensatorul B+ ( C490 schema) insa siguranta s-a ars si cred ca la fel si IC (original din tv) . O sa revin cu mai multe informatii dupa ce il schimb..O sa incerc sa il pun si pe cel care l-am inlocuit eu cu cel original . Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Cred ca mergi din greseala in greseala si va fi foarte greu sa rezolvi asa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum