Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Emitator receptor pic16f84

klaudyux

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• klaudyux

5

• Gheorghe Dracu

1

In programul de receiver lipsea o declaratie - a compilat. HEX-ul ar trebui sa mearga si pe F84, si pe F84A.

Multumesc, sapt asta o sa ma apuc de montaj si o sa iti spun ce am facut... inca o data merci : D
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Salut, vreau sa stiu daca este posibil ca montajul sa nu functioneze cu sarma (ma gandesc ca poate tre modificat ceva la soft) ci doar in IR. Am facut emitatorul si receptorul dar nu functioneaza de nici o culoare :(

Link spre comentariu

tot eu :d functioneaza montajul cel putin cu varianta cu sarma, conectasem gresit o rezistenta care punea la masa semnalul si era normal sa nu mearga. multumesc pt ajutor musaraf

Link spre comentariu

musaraf, ma poti ajuta la compilarea softului pt varianta cu Ir ?am incercat sa trec la Ir conectand ledurile Ir (cu tranzistorul ca in schema )si un receptor din cele folosite la Tv de 38khz si nu merge in varianta asta montajul :( poate tre facute ceva modificari la soft sau poate nu e bun receptorul Ir (fiind de 38 khz)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări