klaudyux Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Salut, poate cineva sa-mi compileze (.hex) programele pt pic 16F84A ? http://www.geocities.com/vsurducan/elec ... serial.htm Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator musaraf Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 In programul de receiver lipsea o declaratie - a compilat. HEX-ul ar trebui sa mearga si pe F84, si pe F84A. Link spre comentariu
klaudyux Postat Martie 18, 2007 Autor Partajează Postat Martie 18, 2007 In programul de receiver lipsea o declaratie - a compilat. HEX-ul ar trebui sa mearga si pe F84, si pe F84A. Multumesc, sapt asta o sa ma apuc de montaj si o sa iti spun ce am facut... inca o data merci : D Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Martie 20, 2007 Partajează Postat Martie 20, 2007 Ce protocol de date foloseste sistemul de mai sus? Link spre comentariu
klaudyux Postat Aprilie 12, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2007 Salut, vreau sa stiu daca este posibil ca montajul sa nu functioneze cu sarma (ma gandesc ca poate tre modificat ceva la soft) ci doar in IR. Am facut emitatorul si receptorul dar nu functioneaza de nici o culoare :( Link spre comentariu
klaudyux Postat Aprilie 12, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2007 tot eu functioneaza montajul cel putin cu varianta cu sarma, conectasem gresit o rezistenta care punea la masa semnalul si era normal sa nu mearga. multumesc pt ajutor musaraf Link spre comentariu
klaudyux Postat Aprilie 15, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2007 musaraf, ma poti ajuta la compilarea softului pt varianta cu Ir ?am incercat sa trec la Ir conectand ledurile Ir (cu tranzistorul ca in schema )si un receptor din cele folosite la Tv de 38khz si nu merge in varianta asta montajul :( poate tre facute ceva modificari la soft sau poate nu e bun receptorul Ir (fiind de 38 khz) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum