Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TVC Grundig - Toronto SE7215

virgil_19

Postări Recomandate

Se adreseaza o intrebare:

Condul pe 300V e ok?

Domnul Virgil raspunde:

Va salut. Nu stiu care C/300V Nu gasesc nici schema in P.C. Cu stima , Virgil.

Domnule Virgil,va rog frumos sa nu va suparati,dar dumneavoastra nu aveti nici o treaba cu depanarea.Dumneavoastra nu cunoasteti care este"condul pe 300V",si doriti sa depanati televizoare?!

Fara suparare,dar intre dumneavoastra si aceasta meserie-de depanator-nu exista puncte comune.Dumneavoastra reprezentati o dreapta,iar meseria de depanator alta dreapta.

Conform Teoremei lui Bezout,daca dreptele sunt paralele,punctul de intersectie este aruncat la infinit....................

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• virgil_19

7

• dan cod

3

• palcu ion

2

• misuraelectronic

2

Top autori în acest subiect

...    Conform Teoremei lui Bezout,daca dreptele sunt paralele,punctul de intersectie este aruncat la infinit....................

ne  place  sa  ne  dam  culti  si  docti  pe  forum ,  dar  sintem  doar  extrem  de  superficiali  in  ceea  ce  priveste  matematica   superioara . faza  din  citat  este  valabila  NUMAI  SI  NUMAI   in  geometria  euclidiana ,  tovarasu `.  in  geometriile  neeuclidiene  NU  ESTE  VALABIL   ASA  CEVA .

cel  mai  simplu  exemplu  posibil ... luati  o  coala  de  hirtie a4  si  desenati  pe  ea  2  drepte  paralele  colorate  diferit ,  pe  lungimea  colii ,  sa  zicem .  apoi  faceti  un  cornet  de  seminte  din  acea  coala  a4  .  veti  descoperi  ca  se  intersecteaza  dreapta nr 1  cu  dreapta  nr  2   de  cel  putin  o  data ...  :rzb

ps ... am  fost  destul  de  elegant  cind  am  scris  superficiali  si  nu  varza  .

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări