adydep Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Se adreseaza o intrebare: Condul pe 300V e ok? Domnul Virgil raspunde: Va salut. Nu stiu care C/300V Nu gasesc nici schema in P.C. Cu stima , Virgil. Domnule Virgil,va rog frumos sa nu va suparati,dar dumneavoastra nu aveti nici o treaba cu depanarea.Dumneavoastra nu cunoasteti care este"condul pe 300V",si doriti sa depanati televizoare?! Fara suparare,dar intre dumneavoastra si aceasta meserie-de depanator-nu exista puncte comune.Dumneavoastra reprezentati o dreapta,iar meseria de depanator alta dreapta. Conform Teoremei lui Bezout,daca dreptele sunt paralele,punctul de intersectie este aruncat la infinit.................... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 (editat) ... Conform Teoremei lui Bezout,daca dreptele sunt paralele,punctul de intersectie este aruncat la infinit.................... ne place sa ne dam culti si docti pe forum , dar sintem doar extrem de superficiali in ceea ce priveste matematica superioara . faza din citat este valabila NUMAI SI NUMAI in geometria euclidiana , tovarasu `. in geometriile neeuclidiene NU ESTE VALABIL ASA CEVA . cel mai simplu exemplu posibil ... luati o coala de hirtie a4 si desenati pe ea 2 drepte paralele colorate diferit , pe lungimea colii , sa zicem . apoi faceti un cornet de seminte din acea coala a4 . veti descoperi ca se intersecteaza dreapta nr 1 cu dreapta nr 2 de cel putin o data ... ps ... am fost destul de elegant cind am scris superficiali si nu varza . Editat Februarie 20, 2016 de misuraelectronic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum