Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD 3D LE40C750

mely17

Postări Recomandate

Buna seara. Am fost saptamana trecuta in germania si mi-am cumparat un lcd samsung model LE40C750 cu 60euro. Foarte bucuros de achizitie un timp scurt. Tv-ul functioneaza bine 5-10 minute dupa care apare un bazait foarte puternic in difuzoare si artefacte pe imagine. Am zis ca nui nici o problema schimb placa de baza cu una second de pe e..y dar din pacate nu se gaseste. Pe a..o shop este 1100lei una noua. Merita sa incerc un reballing? A mai incercat cineva asa ceva? Codul placi de baza este BN94-03388A.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mely17

4

• cianyika

2

• stefank

1

Top autori în acest subiect

Este din digitala 100% , modelu asta e cunoscut pentru problema asta , inceraca sa pui un radiator pe cipu grafic ( cel din dreapta cum te uiti din spate ) , si foarte important sa verifici sa existe "guma" intre procesor si metalu de la panel , pe parte din spate a placi digitale.

Link spre comentariu

De 4 ore merge daca racesc placa digitala. Eu din cate vad pe toate integratele este cate un radiator, doar pe memori nu este. Intre placa si panel este guma acea de transfer termic. Daca fac un reballing la procesor isi va reveni?

Link spre comentariu

Am avut la facut 2 bucati de 40 si unu de 46 si toate 3 problema cu digitala , verifica bara de 3v  sa fie ok , daca e ok atunci cauta digitala sau distreazate cu rebalu. Eu nu am facut rebal pentru ca pe timpul ala nu aveam statie.

Ps, Procesorul merge foarte fierbinte si poti sa ii pui un radiator mai mare cu coler.Eu asa am facut la tv personal si merge si in ziua de azi (are 4 ani)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări